Festival Savremene ŽeneIstaknuto

Vodeći operater u BiH, BH Telecom, ponosni sponzor Festivala savremene žene
Vodeći telekom operater u Bosni i Hercegovini, BH Telecom, jedan je od sponzora na sedmom po redu Festivalu Savremene žene.

BH Telecom je vodeći telekom operater u Bosni i Hercegovini, koji pruža visokokvalitetne, najsavremenije usluge iz oblasti telekomunikacija.

Strateški veoma ozbiljno pristupaju korporativnoj odgovornosti znajući da su dio industrije koja se brzo razvija te nastoje i putem ponude inoviranih usluga doprinijeti dobrobiti društva u cjelini.

Odgovornim upravljanjem, stavljanjem korisnika na prvo mjesto, implementiranjem novih tehnologija kao i donošenjem dobrih poslovnih odluka, uspjeli su da se u vrijeme velike konkurencije na telekomunikacijskom tržištu ostvare kao najbolji pružalac telekomunikacionih usluga.

Njihova jedinstvenost, tradicija, širok asortiman usluga i dinamika razvoja poslovanja čine ih prepoznatljivim na telekomunikacionom tržištu.

Primjenjujući najsavremenija tehnološka i poslovna rješenja, kroz društveno odgovoran i etički pristup, pružaju elektronska komunikacijska rješenja u svrhu poboljšanja kvaliteta života i radnog okruženja korisnika svojih usluga.

Vidimo se na ovogodišnjem Festivalu savremene žene od šestog do devetog juna u Tuzli.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button