Promo

Virtualni dan otvorenih prozora na fakultetu eMPIRICOM Tuzla




Dragi maturanti i svi budući studenti, ukoliko birate studij i svoj profesionalni put u oblasti informacijsko-komunikacijskih tehnologija, odabirom jednog od četiri IT studijska smjera (Softversko inženjerstvo, Inženjerska informatika, Multimedijsko računarstvo, Poslovna informatika) na fakultetu Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli možete steći znanja za digitalna zanimanja na globalnom tržištu rada.

90% naših diplomanata se zaposle u struci već tokom studija ili unutar 3 mjeseca po diplomiranju, stoga nam se pridružite na Virtualnom danu otvorenih prozora u četvrtak, 17.06.2021. godine sa početkom u 11:00 sati, te saznajte sve što vas zanima o studiju i budućoj karijeri.

Virtualni dan otvorenih prozora organizujemo ONLINE UŽIVO, tako da možete učestvovati iz svoje sobe, iz kafića, sa plaže, kroz prozor našeg Cisco WebEx konferencijskog sistema.

U ugodnom razgovoru sa upravom, nastavnim osobljem, asistentima i bivšim studentima dobit ćete odgovore na pitanja poput:

  • Zašto upisati fakultete eMPIRICOM u Tuzli?
  • Što ćete naučiti na studiju?
  • Koja su to potrebna znanja i vještine s kojima ćete nakon završenog studija biti konkurentan na globalnom tržištu rada?
  • Za koje poslove na globalnom tržištu rada vas pripremamo?
  • Koji su to poslodavci koji zapošljavaju naše studente već tokom studija?

Pridružit će nam se i gosti, poslodavci iz IT industrije, sa kojima sarađujemo i koji zapošljavaju naše studente.

Rezervišite svoje mjesto na vrijeme slanjem prijavnog obrasca sa bit.ly/3w5cZnN i saznajte sve što vas interesuje o vašem budućem fakultetu i studiju!

Više informacija na www.empiricom.ba ili putem e-maila empirica@empirica.ba



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button