BiHU fokusu

Vienna osiguranje d.d. VIG ima novo putno zdravstveno osiguranje


Vienna osiguranje ima novo putno zdravstveno osiguranje te pogodnosti koje nudi svojim klijentima.

Merima Papračanin, viši savjetnik direktne prodajne mreže, predstavila je novo Vienna osiguranje d.d. VIG, koje je u skladu sa preporukama klijenata, kreirali najsveobuhvatnije putno zdravstveno osiguranje po vrlo povoljnim cijenama. Isto se može zaključiti za putovanje u bilo koju destinaciju na svijetu te za bilo koji broj dana. Idealna je opcija i za osobe koje borave izvan BiH na određeno vrijeme kao npr. na studijskim putovanjima ili za studente koji provode semestar u inostranstvu. Grupno putno zdravstveno osiguranje moguće je ugovoriti i za manje grupe od minimalno tri osobe, a mogu ga imati i svi strani državljani koji žive i rade u BiH.

Vienna osiguranje d.d. VIG konstantno radi na približavanju usluga svojim korisnicima tako da je putno zdravstveno osiguranje moguće ugovoriti on-line, bilo kada i bilo gdje, na web stranici https://viennaosiguranje.ba/. Pored toga, u periodu do 10.03.2020. godine, Vienna osiguranje d.d. VIG je obezbjedilo 30% popusta za sve klijente koji izvrše online kupovine.

Vienna osiguranje d.d. VIG tržišni je lider u životnom osiguranju u BiH te je najnagrađivanije društvo za osiguranje u BiH u posljednjih nekoliko godina. Fokusirani smo na osiguranje života i zdravlja i imamo jedinstvene programe u tom segmentu.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button