RegionVijesti

(VIDEO) Trener optužen za razne zločine u Bosni udarao dječaka na utakmici u Beogradu

Sramotno ponašanje

U okviru devetog kola Prve futsal lige Srbije, futsaleri SAS-a iz Zrenjanina, na gostovanju u Beogradu, ostvarili su veoma važnu pobjedu protiv ekipe FON Banjica rezultatom 6:4.

Ipak, umjesto pravog malog spektakla na Banjici, ovaj meč ostaće upamćen po sramotnom potezu trenera pobjedničkog tima, Milivoja Batinice, poznatijeg kao Simo Batinica.

Batinica je tri minuta prije kraja prvog dijela tokom pauze ušao u sukob sa jednim od igrača svog tima. Prvo ga je povukao za dres, privukao sebi, a zatim prvi put udario po vratu i glavi.

Možda će Vas zanimati i:

Nije prošlo mnogo vremena kada je ponovo krenuo da tuče svog igrača, sada je samo ciljao lice, ali je pogodio vrat. Zaista, potez za koji mora da uslijedi najveća kazna.

Simo Batinica je, inače, jedan od osnivača Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, te očigledeno daje sebi za pravo da zbog toga tuče i bije igrače kako mu je volja, čak i da ga je futsaler isprovocirao kako su naveli pojedinci koji su stali na stranu agresivnog trenera.

S obzirom na stanje u Srbiji, ovo mu sada dođe kao normalna vijest, koja bi mogla da prođe bez kazne.

Kada na sve to dodamo i informaciju da je Batinica optužen za ratne zločine u Kravicama kod Srebrenice 1995. godine, ova priča postaje još sramotnija.

 

Izvor
danas.rs

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button