Promo

(VIDEO) PREMAŠENA OČEKIVANJA: Maid Hećimović goste Grand Hotela uveo u najluđu Novu godinu

Bez konkurencije

Da je još uvijek itekako bez konkurencije u organizaciji tematskih provoda u Tuzli, Grand Hotel potvrdio je novogodišnjim dočekom posljednjeg dana 2023. godine, ali i prve večeri nove 2024. godine.

Potvrdile su to i impresije nekoliko stotina gostiju različitih generacija koji su obje noći do ranih jutarnjih sati plesali i pjevali uz vrhunske muzičare koji su pratili pop umjetnika Maida Hećimovića, ali i uz Orkestar „Stari Grad“ koji je u repriznoj noći pratio Nesiba Delibegovića Neska.

Prepoznatljivi hitovi u izuzetno ekspresivnim izvedbama Maida Hećimovića u novogodišnjoj noći poprimili su potpuno novu dimenziju koja se gostima i više nego svidjela. Gosti iz različitih dijelova Bosne i Hercegovine i dijaspore koji su novu 2024. godinu dočekali u Grand Hotelu Tuzla, doslovno ne prestaju dijeliti svoje pozitivne utiske po društvenim mrežama, komplimentirajući organizacijskom timu Grand Hotela na vrhunskoj organizaciji.

Vodili smo računa o svim detaljima. Naš tim iza sebe ima nebrojeno mnogo utakmica na domaćem terenu koje smo do sada besprijekorno realizovali. To iskustvo itekako nam je koristilo u pripremi novogodišnjeg dočeka. Odabir Maida Hećimovića za izvođača bio je, rekli bismo, logičan izbor jer dobar dio 2023. godine posvetili smo osluškivanju želja i potreba naših gostiju, saradnika i kolega koji su priželjkivali vrhunski vokal uz neopisivu energiju. I sretni smo ako smo ta očekivanja uspjeli ispuniti.“ – kazao je direktor Grand Hotela Tuzla Dino Sakić.

S druge strane, zadovoljstvo sjajnom saradnjom nije krio ni Maid Hećimović koji je svim gostima, još boljom zabavom i još bržim ritmom zaželio dobro zdravlje, sreću i ljubav.

Večeru u četiri slijeda za sve goste pripremao je tim vrhunskih kuhara i asistenata u kuhinji, predvođen chefom Mirnesom Mujčinovićem.

„Važno nam je da gosti znaju da smo pažljivo kreirali cijeli meni i birali namirnice, vodeći računa o domaćem uzgoju i podršci lokalnim privrednicima. Za onakve goste, bilo je zadovoljstvo pripremati sve specijalitete i brinuti o detaljima.“ – poručio je chef Mujčinović zahvalivši se cijelom svom timu na profesionalizmu, stručnosti i kreativnosti koja vrhunsku kuhinju i čini vrhunskom.

Da su željeli da gosti 31. decembra u ponoć potpuno rasterećni dočekaju Novu godinu, organizatori su pokazali i angažovanjem profesionalnog tima fotografa koji su brinuli o svim detaljima za vrijeme zabave.

Nesko i „Stari grad“ upotpunili novogodišnji doček

Vrhunska zabava za različite generacije upriličena je i prvog dana Nove godine, kada je na reprizi dočeka goste zabavljao istaknuti tuzlanski umjetnik Nesib Delibegović Nesko u pratnji Orkestra „Stari Grad“. Još jedna zabava koja je završila u ranim jutarnjim satima, samo je još jedan dokaz da su Tuzlaci i Tuzlanke oduvijek otvoreni za proslavu lijepih trenutaka i datuma na kultnim mjestima kakav je zasigurno nekadašnji Hotel Tuzla, a današnji Grand Hotel.

„Po svemu sudeći, čini se da možemo biti ponosni na činjenicu da smo Grand Hotel Tuzla još jednom ispunili gromoglasnim smijehom, lijepim emocijama i u konačnici dragim ljudima koji prije svega, cijene kvalitet. Hvala svim našim gostima koji su nam još jednom poklonili povjerenje koje godinama, bezuslovno gradimo i ljubomorno čuvamo.“ – kazao je Ilijaz Gabeljić iz marketing tima Grand Hotela Tuzla.

Menadžment Grand Hotela Tuzla obećao je još vrhunskih događaja u nadolazećem periodu, a tokom januara sve goste poziva na live svirke u Snack baru Garden koje se održavaju svakog petka i subote.

„To je prilika da cijeli januar slavimo Novu godinu u kojoj svima želimo lijepo zdravlje i svako dobro“ – poručili su iz Grand Hotela Tuzla.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button