BiHTuzlaTuzlanski kantonZanimljivosti i zabava

UMJETNOST OSVJETLJAVANJA: KAKO ODABRATI SAVRŠENU TRPEZARIJSKU RASVJETUTrpezarijska rasvjeta je važan dio uređenja trpezarije i može znatno uticati na ambijent i atmosferu prostora. Postoji veliki izbor trpezarijskih lustera i rasvjetnih rješenja dostupnih na tržištu, a izbor zavisiće od vašeg stila uređenja, veličine trpezarije i ličnih preferencija.

Iz Salona rasvjete Malpeza Tuzla daće vam nekoliko popularnih opcija i stilova koje možete razmotriti i nabaviti u Malpezi:

Kristalni lusteri: Kristalni lusteri su luksuzna opcija koja dodaje eleganciju i sjaj prostoru. Dolaze u različitim veličinama i oblicima.

Lusteri sa visećim kuglama: Lusteri sa visećim kuglama su moderni i atraktivni. Imaju kugle od stakla ili metala koje visi sa plafona, stvarajući efekat lebdenja.

Lusteri u industrijskom stilu: Ako volite rustični ili industrijski izgled, možete razmotriti luster sa izloženim sijalicama ili metalnim cijevima.

Minimalistički lusteri: Za minimalistički dizajn trpezarije, razmislite o jednostavnim lusterima sa čistim linijama i neutralnim bojama.

Retro lusteri: Ako volite retro stil, možete se odlučiti za luster koji podsjeća na dizajn iz prošlih decenija, kao što su oni sa kapcima u boji ili oblicima inspirisanim 60-ima ili 70-ima.

Lusteri sa regulacijom svjetlosti: Funkcionalni lusteri sa mogućnošću regulacije svjetlosti omogućavaju vam prilagođavanje osvjetljenja prema potrebama, što je posebno korisno za različite situacije i ambijente.

Tiffany lusteri: Tiffany lusteri su prepoznatljivi po svojim rukotvorenim vitražima koji stvaraju šarene svjetlosne efekte. Odlično se uklapaju u klasične i umjetnički inspirisane enterijere.

Lusteri sa tekstilnim nijansama: Lusteri sa nijansama od tkanine dodaju toplinu i mekoću prostoru. Birajte nijanse koje se uklapaju sa bojama u trpezariji.

LED lustera: LED rasvjeta je energetski efikasna i može pružiti različite efekte svjetla. Možete pronaći LED lustere u različitim stilovima.

Prilikom izbora trpezarijskog lustera, važno je uzeti u obzir veličinu stola, visinu plafona, i opšti stil trpezarije kako biste pronašli odgovarajuću opciju. Takođe, razmislite o tome koliko svjetla vam je potrebno za različite aktivnosti u trpezariji, kao što su obroci, rad, ili druženje, i odaberite luster sa odgovarajućom jačinom svjetla.
Salon rasvjete Malpeza Tuzla, u ulici 21. april br. 6preko puta Termoelektrane Tuzla.

Dobrodošli.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button