Promo

Tropik Gifts and Games – vaša nova, omiljena destinacija za kupovinu!Jedinstven koncept koji spaja pop kulturu, licencirani poklon program, društvene igre, igračke i knjige za sve uzraste i generacije, zasigurno će osvojiti vaša srca. Fokus je na programima koje nećete pronaći nigdje drugo.

Za ljubitelje filmova, TV serija, video igara i drugih franšiza, tu je veliki izbor oficijelnih licenciranih poklona, Harry Potter, Marvel, DC, Star Wars, Lord of the Rings, Game of Thrones, Stranger Things, World of Warcraft i mnogih drugih.

Za kvalitetno vrijeme provedeno sa vašom porodicom ili prijateljima, uz puno zabave i smijeha, birajte neku od društvenih igara iz široke ponude. Bilo da su najnagrađivanije i najprodavanije igre u Evropi i Americi, klasične, moderne, zabavne ili ozbiljne mozgalice, dobar provod je zagarantovan!

Možda će Vas zanimati i:

Dio asortimana je posvećen i licenciranim linijama igračaka, koje prate trenutno najpopularnije dječije likove, a tu je i domaći brend Zaga i Filip, sa najširim izborom originalnih proizvoda.

Ljubitelji knjige pronaći će veliki izbor beletristike i popularnih naslova, dok će mališani uživati u slikovnicama i bojankama edukativnog i zabavnog karaktera.

Originalnost, kvalitet i besprijekorna usluga, naši su imperativi. Kupcima želimo omogućiti jednostavno i zabavno iskustvo kupovine, gdje će se osjećati inspirisano i motivisano da pronađu savršen poklon za sebe ili svoje najmilije, poručuju nam iz Tropik Gifts and Games tima.

Prodavnica Tropik Gifts and Games nalazi se na adresi Mitra Trifunovića Uče 2, Bingo City Center, I sprat.Možda će Vas zanimati i:

Provjerite također
Close
Back to top button