Promo

Tražite li modernu rasvjetu za dom ili poslovni prostor – Dođite u Malpezu


Koliko puta ste čuli da rasvjeta ima višetruku ulogu u enterijeru, prvo funkcionalnu pa potom i dekorativnu, ona je sastavni element opremanja prostora i vjerovali ili ne o njezinim efektima najčešće ovisi kompletan ugođaj prostora.

Često smo u nedoumici gdje kupiti modernu, kvalitetnu ali i po povoljnim cijenama rasvjetu, bez dileme to je salon rasvjete Malpeza Tuzla.

Funkcionalna uloga rasvjete vrlo je važna jer ako pravilno osvijetlite poslovni prostor u kojem se radi ili prostor u domu u kome se boravi, to olakšava i ubrzava obavljanje svih aktivnosti.

Koliko je funkcionalnost važna najbolje se vidi u radnim prostorima, kuhinjama, dječjim sobama, kupaonicama, bibliotekama, itd.

Jedno od pravila recimo jeste da radni sto treba biti osvijetljen ili s lijeve ili prednje strane, a radne plohe poput kuhinjskih s frontalne – kako ne bi došlo do zasjenjenja.

Ako planirate preurediti svoj životni prostor i pretvoriti ga u funkcionalno i ugodno mjesto za boravak I rad onda dođite u salon rasvjete Malpeza Tuzla koji se nalazi preko puta Termoelektrane ili nas potražite na internetu malpeza.ba ili na Facebook-u, garantujemo vam da možete pronaći nešto po svom ukusu iz najnovije kolekcije izuzetno funkcionalne i kvalitetne rasvjete za vaš dom ili poslovni prostor i to po najpovoljnijim cijenama.

Malpeza.baMožda će Vas zanimati i:

Back to top button