SvijetZanimljivosti i zabava

Titanik se vraća u kina nakon 25 godina
Film Titanic, jedan od najvećih filmskih hitova u povijesti kinematografije, vraća se na velika platna u osvježenoj verziji, 9. februara.Najpoznatiji film redatelja i scenarista Jamesa Camerona svoju godišnjicu u kinima proslavit će u IMAX® 3D I 3D 4K formatu.

Kako se podsjeća u najavi, Titanic je osvojio rekordnih 11 Oscara, među ostalim, za najbolji film, režiju, kameru i montažu. Nakon prvog prikazivanja 1997. postao je najuspješniji film svih vremena, a sada je treći s najvećom zaradom u svijetu.

Možda će Vas zanimati i:

“Priča o potonuću luksuznog prekooceanskog broda promoviranog kao ‘nepotopivog’ obišla je cijeli svijet u rekordno kratkom roku, a mnogi se filmski kritičari slažu kako je Titanic i dalje najveći film ikad snimljen”, ističe se u najavi.

Glumačku ekipu te epske romanse koja je obilježila odrastanje brojnih generacija predvode oskarovci Leonardo DiCaprio i Kate Winslet, a uz njih su još: Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Stuart, David Warner, Victor Garber, Bill Paxton.

 Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button