Sport

Tibor Kovačević: Gradonačelnik i gradska uprava moraju se pozabaviti poboljšanjem stanja u FK Sloboda


Povodom lošeg stanja u Fudbalskom klubu Sloboda, oglasio se Tibor Kovačević, predsjednik Foruma mladih Naše stranke.

“Fudbalski klub Sloboda predstavlja važan simbol zajedništva, kulture i identiteta našeg grada. Stoga smatram da je naša dužnost da se pobrinemo za klub i osiguramo njegov opstanak i napredak.

Možda će Vas zanimati i:

U ovom trenutku, Fudbalski klub Sloboda se suočava s ozbiljnim problemima, kako sportskim tako i finansijskim. Iako se izdvajaju značajni novci građana za funkcionisanje Kluba, Klub se nalazi na posljednjem mjestu na tabeli, što predstavlja neprihvatljivo stanje za Grad.

Stoga pozivam gradonačelnika i gradsku upravu da se ozbiljno pozabave ovim problemom i poduzmu konkretnu akciju kako bi se osiguralo napredovanje Kluba i poboljšanje sportskih rezultata.

Ne smijemo dozvoliti da se simbol našeg grada i važan dio naše sportske tradicije ugasi zbog nečinjenja i nezainteresiranosti. Gradonačelnika i Gradsku upravu pozivam da preuzmu svoju odgovornost i aktivno se uključe u pronalaženje rješenja za ovaj jako veliki problem.

Nadam se da ćemo svi zajedno raditi na poboljšanju situacije u Fudbalskom klubu Sloboda i osigurati mu mjesto u vrhu lige u budućnosti.”Izvor
nasastranka.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button