Sport

Thierry Henry odgovorom na pitanje o najvećem strahu izmamio uzdahe prisutnih
Legendarni francuski nogometaš Thierry Henry je u nedavnoj emisiji posvećenoj Ligi prvaka na CBS-u izazvao oduševljenje odgovorom na pitanje o svojim najvećim strahovima. Družeći se s bivšim nogometašima i novinarkom Kate Abdo, Henry je izjavio da mu je najveći strah bio da neće biti dobar otac.

Ovaj iskreni odgovor izmamio je uzdahe prisutnih, a voditeljka Abdo primijetila je da Henry uvijek donosi duboke i promišljene misli. Podsjećamo, Thierry Henry je u braku sa Sarajkom Andreom Rajačić, s kojom ima troje djece – kćerke Teu i Tatianu te sina Gabriela.

Možda će Vas zanimati i:

Uz Henryja, i drugi su sudionici dijelili svoje strahove, poput Richardsa koji se boji aviona, Dempseya koji se plaši ajkula, Carraghera koji se šali o strahu od čuvanja Henryja te Daviesa, koji se boji stršljenova zbog neugodnog djetinjstva ispunjenog susretima s ovim insektima.

Henry je također otkrio da je za njega najveći nogometaš s kojim je razmijenio dres bio Ronaldo Luis Nazario de Lima, a njih dvojica su dresove zamijenili tijekom finala Svjetskog prvenstva 1998. godine. Prisutni su uživali u opuštenoj atmosferi emisije ispunjenoj nogometnim anegdotama.Back to top button