IstaknutoPromo

“Teoxane Farah Expert Day” u Tuzli – Otkrivanje tajni hijaluronskih filera za savršenu kožu
U dermatološko-kozmetičkom centru FARAH u Tuzli, 30.maja održan je izuzetno uspješan master class pod nazivom “Teoxane Farah Expert Day”, posvećen hijaluronskim filerima popularnog švicarskog proizvođača Teoxane.

DKC Farah sa svojih više od 25 godina iskustva u klasičnoj dermatologiji, laserskoj dermatologiji, kozmetologiji i konstantnoj edukaciji osoblja, ističe se kao jedan od vodećih centara u Tuzli i šire. Njihova posvećenost pružanju vrhunske usluge u oblasti dermatologije očituje se kroz prisustvo tri redovno zaposlena doktora i više vanjskih saradnika, kao i impresivna ekipa od 17 kozmetičarki.

“Teoxane Farah Expert Day” fokusirao se na hijaluronske filere, popularne tretmane koji pomažu u obnavljanju i pomlađivanju kože, a razmjena iskustava između stručnjaka iz oblasti je vodeća motivacija.

Master class je vodio tim stručnjaka iz Beograda, na čelu sa dr. Marijom Bošković, internacionalno licenciranom trenericom.
-“Teoxane hijaluronski fileri su poznati po tome što su po svom sastavu veoma slični hijaluronskoj kiselini koju mi imamo u svojoj koži, a to je jako bitno da budu što prirodnijeg sastava, jer kada aplicirate pacijentu jedan preparat u kožu on nema kontraindikacije, nema neželjene efekte, nema upalne procese, granulome ili bilo kakve komplikacije koji mogu da se jave na koži ako aplicirate hijaluronske filere lošijeg kvaliteta.”, istakla je dr. Bošković.

“Teoxane Farah Expert Day” bio je prilika za tim stručnjaka iz DKC Farah da usavrše svoje tehnike i usluge sa najnovijim dostignućima u području hijaluronskih filera i na taj način ponude još bolju uslugu svojim pacijentima/cama. Ova edukacija dodatno je potvrdila reputaciju centra kao lidera u dermatološkoj i kozmetičkoj industriji, te kao destinaciju koja pruža vrhunsku njegu kože i ljepotu.

– “Svi naši doktori u Farah centrima rade i upoznati su sa tehnikama, međutim ovo je prvi put da se jedan ovakav napredni kurs, razmjena iskustava direktno na pacijentima, radi u Tuzli. Dakle, Teoxane nije nikada organizovao ovako sofisticirane i visoko selektivne edukacije na malom broju doktora, što povećava nivo kvaliteta same edukacije i nivo profesionalnog pristupa. Teoxane je prepoznao nas kao najduže korisnike i dugogodišnje partnere i omogućio da njihov internacionalni trener dr. Bošković sa svojim timom dođe danas u Tuzlu.“, pojasnio je prof. dr. Edin Suljagić.

Tim stručnjaka iz DKC Farah nastavlja pratiti najnovije trendove i inovacije u dermatološkoj industriji, čime osiguravaju da pacijenti uvijek imaju pristup najmodernijim i najefikasnijim tretmanima.

Uz višedecenijsko iskustvo, stručnost i posvećenost, DKC Farah ostaje pouzdan partner za sve koji žele postići i održavati zdravu i lijepu kožu. Njihova reputacija raste iz dana u dan, a “Teoxane Farah Expert Day” je samo jedna od mnogih edukacija koja potvrđuje visok nivo njihove stručnosti i posvećenosti.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button