IstaknutoPreporučujemoPromo

Stambeni objekat “Tušanj” – Mirna oaza u srcu Tuzle


Jedina slana jezera u Evropi, grad sa najviše parkova, najveći trg u Bosni i Hercegovini, brojni kulturni i sportski sadržaji, zabava za sve generacije i jedna od najboljih shopping lokacija, to je samo par razloga zašto je Tuzla danas jedna od najatraktivnijih lokacija za kupovinu nekretnine.

Tražite stan u mirnom kvartu, sigurnoj lokaciji i prigodnoj za porodicu?  WGT Group d.o.o. Vam nudi vrhunski kvalitet gradnje, odličnu lokaciju i znatno jeftinije cijene prilikom kupovine stana u fazi izgradnje.

Možda će Vas zanimati i:

Stambeni objekat “Tušanj” se nalazi u blizini gradskog stadiona “Tušanj” samo nekoliko minuta od centra Tuzle, a u neposrednoj blizini stambenog objekta nalaze sva važna odredišta kao što su škole, fakulteti, autobuske stanice, brojni marketi kao i zdravstvene ustanove.

Opremljen sa 15 stambenih jedinica različitih kvadratura, što će dodatno olakšava kupcima da da pronađu svoj idealni prostor.

Nova infrastruktura, blizina centru grada te dostupnost važnih ustanova su samo od nekih pogodnosti koje krase ovaj prostor, SPO “Tušanj” također nudi posjeduje dva različita parking prostora, jedan unutrašnji te jedan vanjski kako bi Vam omogućili bezbjedno i sigurno mjesto za vašeg limenog ljubimca.

Uslovi i pogodnosti koje kupci mogu očekivati tokom kupovine stambenog prostora su:

  • Plaćanje na rate uz učešće
  • Najpovoljniji uslovi kreditnog finansiranja uz ugovor s bankom
  • Cijena kvadrata već od 3000 KM po m2

Investitori SPO „Tušanj“ su WGT GROUP Srebrenik i Urban Point Tuzla.

Datum završetka stambenog objekta „Tušanj“ je decembar 2023. godine.

Za sve dodatne informacije možete pozvati 062/091-869, posjetiti web stranicu www.wgtgroup.ba ili pisati na e- mail adresu wgtgrp@gmail.comMožda će Vas zanimati i:

Back to top button