Promo

Spremite se za otvaranje preuređene dm prodavnice uz NAGRADNU IGRU na Radio Kameleonu!

Sjajne nagrade
Preuređena dm prodavnica  u Tuzli na adresi Mitra Trifunovića 2 (TC Bingo City Centar) bit će otvorena u četvrtak 09.11.2023.

Ovo je jedna od 88 dm prodavnica u BiH u kojima ljubazno i stručno osoblje, ugodan i moderan ambijent te povoljne cijene kvalitetnih proizvoda itekako opravdavaju slogan TU SAM ČOVJEK TU KUPUJEM – kroz koji dm odražava svoju poslovnu filozofiju..

Na policama dm-a potražite robne marke Balea, babylove, Denkmit, alverde, Mivolis, Dontodent, Jessa i mnoge druge.

Povodom otvorenja preuređene dm prodavnice na adresi Mitra Trifunovića 2, od 9.11. do 11.11. iskoristite 15% popusta na ukupnu kupovinu, a očekuje vas i nagradna igra, mali znak pažnje za kupovinu u vrijednosti iznad 30 KM, poklon ceker za svaku kupovinu te dm peškir ili dm kišobran za kupovinu iznad 70 KM.

Vaša preuređena dm prodavnica u BCC Tuzla otvorena je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00 sat, a nedjeljom od 09:00 do 20:00 sati.

Za sve slušatelje Radio Kameleona dm je pripremio malu nagradnu igru.

Poklon paket možete osvojiti u četvrtak (9.11) kroz program Radio Kameleona, zato nas slušajte i pratite kako biste prvi saznali kada nagradna igra počinje.

Dobitnici svoju nagradu mogu podići od ponedjeljka 13.11.2023. u dm prodavnici u TC BCC, na adresi Mitra Trifunovića 2.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button