BiHFestival Savremene ŽeneIstaknutoNagradne igreTuzlanski kantonU fokusu
U fokusu

Skidanjem aplikacije “Gdje izaći” podijeljeno preko 100 vrijednih nagrada

Nagradna igra
U proteklih mjesec dana podijelili smo preko 100 poklon vaučera zahvaljujući  našim partnerima, a svi koji su skinuli aplikaciju “Gdje izaći” bili su u trci za vrijedne nagrade koje su obuhvatale različite vrste proizvoda, usluga i popusta.

U sklopu sve popularnijeg Festivala savremene žene, organizatori su ove godine pripremili poseban segment posvećen šopingu. Aplikacija “Gdje izaći” postala je pravi hit. Svi oni koji su preuzeli aplikaciju “Gdje izaći” na svoje mobilne uređaje, u periodu od 05. do 12. juna učestvovali su u nagradnoj igri koja je organizovana u saradnji s brojnim partnerima.

Ova inovativna promocija naišla je na izuzetno pozitivan odziv. Korisnici aplikacije su se sa oduševljenjem prijavljivali za nagradnu igru. Pored besplatnih poklon vaučera, sretni dobitnici su također imali priliku da istraže širok spektar proizvoda koji su im na raspolaganju. Pronalaženje idealnih mjesta za izlaske ili shopping.

Bez obzira jeste li domaći stanovnik ili turista, aplikacija  vam omogućuje da istražujete raznovrsnu ponudu koju Tuzlanski kanton nudi.

Ukoliko ste propustili šoping dane i nagradnu igru, ne brinite ovo je samo prvi krug nagrađivanja. U vrelim ljetnim danima ćemo imati još nagradnih igara i vrijednih nagrada.

Neki od dobitnika poklon vaučera:

 

 Možda će Vas zanimati i:

Back to top button