Promo

Senigor stiže u Tuzlu: Sve za majstora i njegove majstorluke


Kompanija Senigor koja je jedna od vodećih domaćih kompanija u prodaji građevinskog, elektro i vodomaterijala, sistema za grijanje, sanitarija i keramike, stiže i u Tuzlu.

U Senigor prodajnim centrima možete pronaći sve za uređenje vašeg doma. Renomirani brendovi i vrhunski kvalitet proizvoda koje ova kompanija ima u svojoj ponudi, odličan su razlog da ih posjetite.

Otvaranje prodajnog centra u Tuzli zakazano je 4. marta u naselju Irac, u ulici Drage Karamana do broja 22.

„Majstori“ – Senigor vas čeka!

Kako su najavili iz kompanije Senigor, otvaranje nove poslovnice obilježit će uz mnoštvo zanimljivog sadržaja, brojna iznenađenja, poklone ali i sjajne akcijske cijene!

Obzirom da kompanija Senigor njeguje poseban odnos sa poslovnim partnerima i majstorima širom BiH, ovo je sjajna prilika da ih posjetite, uvjerite se u kvalitet i raznovrsnost njihove ponude. Zato, majstori, ovo je prava prilika za vas!

Kompanija Senigor poziva „majstore“ iz Tuzle i Tuzlanskog kantona na svečano otvorenje kako bi se upoznali i kroz zajedničko druženje uspostavili uspješnu poslovnu saradnju.

Novi prodajni centar Senigora u Tuzli će sadržavati širok asortiman proizvoda koji je prilagođen potrebama svih vrsta kupaca, sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge.

U kompaniji Senigor vjeruju da će nova lokacija u Tuzli postati ključno odredište za sve koji traže vrhunski kvalitet i uslugu.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button