Lifestyle

Samo osobe s visokim IQ-om mogu pronaći papigu na ovoj optičkoj iluziji za manje od 11 sekundi

Optičke iluzije odličan su način da se zabavite, ali i da saznate nešto o sebi. Na društvenim mrežama postoji niz različitih iluzija i zagonetki, gdje možete testirati svoje vještine.

Kako piše Mirror, samo osobe s visokim kvocijentom inteligencije na ovoj optičkoj iluziji mogu pronaći papigu za manje od 11 sekundi. Također, preporučuju da ovu optičku iluziju posmatrate kada ste najbolje fokusirani.

Životinja je dobro skrivena i kamuflirana, stoga ćete morati razmišljati izvan okvira kako biste je mogli uočiti.Dakle, uključite tajmer i vidite možete li ga uočiti unutar vremenskog ograničenja od 11 sekundi. Gledajte pažljivo i obratite pažnju na svaki detalj. Izgleda li nešto neprikladno ili uobičajeno?

Foto: Mirror.co.uk

Foto: Mirror.co.uk

Korisnik društvenih mreža Jagran Josh, koji je izvorno dijelio ovu optičku iluziju, objasnio je da su samo ljudi s visokim kvocijentom inteligencije sposobni da brzo i učinkovito obrade informacije.

Također, sposobni su razmišljati izvan okvira i vidjeti stvari iz različitih perspektiva. Te su vještine ključne za uočavanje papige u ovu sliku, koja je dobro skrivena i kamuflirana.

Foto: Mirror.co.uk

Foto: Mirror.co.uk

Ako ipak niste uspjeli pronaći papigu na fotografiju, nemojte se razočarati jer je zaista teško pronaći. Naime, kako je moguće vidjeti na ilustraciji papiga se nalazi između saksije i stola.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button