ArhivaBiHIstaknutoZanimljivosti i zabava

❗️NAJVEĆI DOGAĐAJ U REGIJI: HUBiH MASTERCLASS❗️

Kako se prijaviti i šta nas očekuje???


Sajam hotelijerstva i ugostiteljstva BiH HUBiH 2024

U Sarajevu će 05.-06.03.2024. godine, u Hotel Hills-u, biti održan Sajam hotelijerstva i ugostiteljstva BiH HUBiH 2024. U sklopu sajma će se održati masterclassovi kuhara, barmena, barista, somelijera, kao i konferencije o

poslovanju i menadžmentu hotela i ugostiteljskih objekata, te konferencija o opremanju hotela, restorana i vila za odmor. Sajam, konferencija i masterclassovi o opremanju hotela i ugostiteljskih objekata u Sarajevu.

U izložbenom dijelu će se predstaviti kompanije iz horeca sektora sa svojim novitetima i proizvodima, nudeći posjetiocima sve informacije na jednom mjestu, savjete, preporuke, ali i nove trendove kada je u pitanju opremanje jednog objekta.

❗️NAJVEĆI DOGAĐAJ U REGIJI: HUBiH MASTERCLASS❗️

Masterclassovi će se održati prvi dan događaja 05.03.2024 godine gdje će eminentna imena gastro scene imati svoje masterclass-ove. Kupovinom dnevne karte bira se više edukacija koje se žele gledati. Poznata imena koja će održati masterclassove: Mario Mandarić – kuhar, Marin Rendić – kuhar, Ivana Bradarić – slastičar, Hamid Hadžić – kuhar, Dino Galvagno – kuhar, Dejan Živkoski – somelijer, Filip Pleteš – barmen, Filip Lipnik – barmen, Timur Kahrović – barista.

❗️NAJVEĆI DOGAĐAJ U REGIJI: HUBiH MASTERCLASS❗️ ▶️ 9 MASTERCLASS-OVA I EDUKACIJA NA JEDNOM MJESTU◀️ 📆 05.03.2024 godine, Hotel Hills, Sarajevo ▶️ Za kuhare, slastičare, barmene, bariste, somelijere, konobare i sve ljubitelje kuhinje, slastica, vina, pića i kafe. CIJENA DNEVNE KARTE IZNOSI 150KM ❗️ Za dnevnu kartu možete posjetiti koliko želite edukacija ili masterclass-ova. ❗️ Svi učesnici će dobiti potvrdu o učešću na događaju. 👨‍🍳 Najveća imena gastro scene na jednom mjestu!
HUBiH 2024 Sajam ugostiteljstva i hotelijerstva

Prijava preko linka: https://hubih.sfera.ba/predavaci-masterclass/

U konferencijskom dijelu koji će se održati drugog dana sajma 06.03.2024. godine, bit će održana predavanja stručnjaka iz regije, kao što su: Admir Poško, Dženita Mustafić, Berina Bajrović, Gordana Puljić, Enis Hadžimujić, Kosta Mikić Weiss. Također će eminentna imena arhitekata razgovarati o temama uređenja hotela i restorana: Aleksandar Lilić, Kenan Brčkalija i Nikola Novaković. O predavačima pogledajte na linku: https://hubih.sfera.ba/predavaci-konferencija/. Prijavite BESPLATNO svoj dolazak na konferencijski i sajamski dio.

Cilj organizatora je na jednom mjestu okupiti menadžere, vlasnike i voditelje hotela, restorana, vila za odmor, kuhare, slastičare, sommelijere, kao i sve profesionalce koji posluju u horeca sektoru, te arhitekte i dizajnere enterijera i eksterijera.

Radno vrijeme sajma je:

05.03.2024. godine od 09:00 – 18:30h.

06.03.2024. godine od 09:00 – 17:00h.

Ulaz za sajamski dio je besplatan za sve posjetioce!

Sve informacije o događaju potražite na linku:

https://hubih.sfera.ba/hubih-sajam-2024/Back to top button