Lifestyle

Ručak uz “potres” ili u zatvoru? Ovo su najneobičniji restorani na svijetu

Neobični koncepti

U moru klasičnih restorana koji nude tradicionalne menije, postoje i oni koji se ističu svojom jedinstvenošću i neobičnim konceptima.

Za one avanturističkog duha i ljubitelje neobičnih iskustava, ovo je popis nekih od najneobičnijih restorana širom svijeta koji vas neće ostaviti ravnodušnima.

Možda će Vas zanimati i:

Dans le Noir? (Pariz, London, Barcelona)

Ovaj koncept restorana temelji se na potpunoj tami. Gosti jedu u potpunom mraku, što im pruža jedinstveno iskustvo koncentracije na okuse, teksture i mirise hrane.

Ithaa Undersea Restaurant (Maldivi)

Smješten 5 metara ispod površine Indijskog oceana, ovaj restoran nudi nevjerojatno iskustvo objedovanja s pogledom na morski svijet oko vas. Gosti mogu uživati u luksuznim jelima dok promatraju šarenilo koralja i riba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ithaa (@ithaa.undersea.restaurant)

Dinner in the Sky (svjetski)

Ovaj koncept restorana podiže goste na visinu od 50 metara pomoću dizala, gdje se stolovi nalaze na platformi koja visi s dizalicom. Gosti uživaju u jelu i piću dok uživaju u spektakularnom pogledu s nevjerojatne visine.

Alcatraz ER (Tokio)

Restoran inspiriran zatvorom i bolnicom, osoblje je odjeveno kao zatvorenici i medicinske sestre, a gosti jedu u malim ćelijama ili sobama opremljenim medicinskom opremom.

The Disaster Café (Španjolska)

Ovaj restoran nudi iskustvo ručka usred “potresa”. Gosti sjede za stolovima koji se neočekivano počinju tresti tokom obroka, pružajući im nezaboravno iskustvo jela pod stresom.

Iako su ovi restorani možda ekstremni u svojim konceptima, pružaju jedinstvene doživljaje koji se pamte cijeli život. Ako tražite nešto drugačije od običnog izlaska u restoran, ovi neobični restorani mogli bi biti upravo ono što tražite. (Radio Kameleon)

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button