SvijetZanimljivosti i zabava

Ribar otkriva nevjerojatne ulove iz svoje karijere: Pogledajte šta je sve završilo u njegovoj mreži (VIDEO)
Ribar Conner, koji je na TikToku poznat kao @fishingwithconner, nedavno je objavio video u kojem pokazuje koje je sve životinje ulovio u svojoj karijeri dugoj četiri godine.

Prva životinja koja ga je impresionirala je bila riba napuhača, koju je odmah vratio u ocean. Snimka ribe napuhače je pregledana čak 28 miliona puta.

Japanski rulet: Specijalitet otrovniji od cijanida zbog kojeg milijuni ljudi stavljaju život na kocku

Drugi na redu je rak vrste Calappa flammea, kojeg je Conner ulovio samo jednom pa ga je odlučio prodati lokalnom akvariju kako bi ga mogao posjećivati. Ribar je također ulovio raka vrste Stenorhynchus seticornis, za kojeg je rekao da ga podsjeća na nekakvo stvorenje iz horora.

@fishingwithconner

What was your favorite animal from this video? Let me know in the comments! 😃 #fyp #fishing #animals #seacreatures #foryou #ocean #explore #floridafishing #fish #foryoupage #trending #viral #nature

♬ Storytelling – Adriel

Francuski anđeo je riba koju Conner često susreće, ali ga uvijek jednako razveseli zbog prekrasne boje ljuske. Često susreće i mlade hobotnice, za koje vjeruje da su najslađe životinje u oceanu, ali napominje da su prava pošast kada odrastu, jer love rakove. No Connerov najdraži ulov su jastozi porodice Scyllaridae, za koje se nada da će ih vidjeti i ove godine kada počne sezona rakova.

Otvoreno more - Francuski anđeo izrazito je teritorijalna riba, a živi u paru. Ovu egzotičnu morsku životinju u Meksiku je snimio naš Srđan Vrančić
Francuski anđeo


Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button