Sport

Real želi izbjeći novu blamažu, za posao decenije ima plan

Promijenili su plan

Kylian Mbappe se već neko vrijeme spominje kao velika želja Real Madrida i potencijalno sljedeći klub u njegovoj karijeri.

Unatoč prethodnim neuspjesima u pokušajima dovođenja ovog igrača, Real Madrid nije odustao od te misije. Međutim, klub sada razmatra strategiju koja će zaštititi njegov ugled u nogometnom svijetu.

Možda će Vas zanimati i:

Izvori tvrde da Real Madrid nije odustao od namjere dovođenja Mbappea, ali želi da sam igrač jasno izrazi svoju želju za nastavkom karijere na Santiago Bernabeuu.

Očito je da su prethodni pokušaji dovođenja doveli do nesporazuma, posebice kada je Mbappe odlučio ostati u PSG-u nakon što se očekivalo da će preći u Real Madrid. To je rezultiralo osjećajem izigranosti u Madridu, a španjolski mediji tvrde da su takve priče o Mbappeu oštetile imidž kluba, pogotovo nakon neuspjelog transfera.

Sada Real Madrid, kako se navodi, namjerno glumi nezainteresiranost kako bi izbjegao ponovno izigravanje. Ipak, istina je da klub i dalje želi Mbappea, ali želi izbjeći da postane predmet podsmijeha u javnosti. Izvor iz kluba tvrdi da će Francuz morati preuzeti inicijativu i jasno izraziti svoju želju za transferom kako bi se realizirao transfer na Santiago Bernabeu.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button