PromoU fokusu
U fokusu

PROSLAVITE DAN ZALJUBLJENIH U PORTO CENTRU! Osvojite vrijedne nagrade

Neki ga slave, a neki ipak ne. Ima onih koji mu se raduju, a drugima je ovo sasvim običan dan. Međutim, moramo priznati da u 14. februaru ima nešto posebno.

Zato Porto Centar posebne nagrade sprema upravo za vas i vaše najdraže osobe, sa željom da ovaj praznik ostane upamćen kao najbolji do sada. Pitate se šta ta vam donosi 𝐃𝐚𝐧 𝐳𝐚𝐥𝐣𝐮𝐛𝐥𝐣𝐞𝐧𝐢𝐡 𝐮 𝐏𝐨𝐫𝐭𝐨 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮?

3x večera za dvoje u Old Story u vrijednosti od 40 KM, te 3x palačinci i piće po želji za dvoje Palačinkara kod Bagija mogu biti vaši uz nekoliko laganih koraka koje možete ispuniti na facebook stranici @portocentar i njihovom instagram profilu:

https://www.facebook.com/portocentar/photos/a.101970608685642/270196768529691/

 

U darivanju mogu učestvovati svi oni koji žele da obraduju voljenu osobu, a osvojene nagradne kupone će moći iskoristiti 14. februara u večernjim satima. Šest sretnih dobitnika/ca biće izvučeni 12. februara.

Pored toga, Porto Centar nudi mnoga sniženja, akcije i zabavne aktivnosti koje će pripomoći da Vaš Dan zaljubljenih izgleda upravo onako kako ste zamislili. Posjetite ih na adresi Magistralni put do broja 9, Živinice i uživajte u raznolikoj ponudi! Porto Centar – mjesto za cijelu porodicu!

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button