Festival Savremene ŽeneIstaknuto

Priznanjima “Super žena” u prelijepoj atmosferi završen sedmi Festival savremene žene (FOTO)
Ovogodišnji Festival savremene žene, kao i prethodnih godina, donio je raznolik sadržaj u kojem su svi prisutni mogli pronaći nešto interesantno i poučno.

Sedmi Festival savremene žene svečano je otvoren šestog juna u HKC-u “Sveti Franjo” Tuzla.

Tokom svog trajanja festival je ugostio desetine govornica koje su pričale svoja iskustva kako u svijetu biznisa, tako i u svijetu kulture, novih tehnologija i mnogim drugim granama djelovanja.

Spektakularnom dodjelom priznanja “Super žena” smo zatvorili ovogodišnji Festival savremene žene.

Najuspješnijim Bosankama i Hercegovkama su u prepunoj sali Narodnog pozorišta Tuzla dodijeljena priznanja za uspjehe i postignuća.

Izbor za Super ženu okupio je 24 sjajne dame sa raznolikim životnim pričama, slaveći njihove uspjehe i sve što su prevazišle da bi danas bile to što jesu.

Priznanje “Super žena” od nastanka je imalo samo jednu misiju, a to je – zahvaliti se na svemu što žene čine kako bi unaprijedile naše društvo.

Priznanje Srce Kameleona ove godine dobio je Mirza Mustafagić.

Ovogodišnji Festival savremene žene ne bi bilo moguće realizovati bez podrške pokrovitelja, sponzora i partnera koji su prepoznali važnost ovakvog događaja za čitavu Bosnu i Hercegovinu.

Sponzori Festivala su društveno-odgovorne kompanije koje razumiju važnost uključivanja žena u sve društvene procese kao i značaj prilike da upravo one motivišu svojim uspjesima buduće generacije.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button