PromoZanimljivosti i zabava

Pomozi Hakuni da izađe iz gepeka! #CatPatrola (VIDEO)


Stigla nam je i treća epizoda #CatPatrole! Gost se ispostavio veoma zanimljivim pa je Mirela odlučila da ga zadrži, tačnije rečeno kidnapuje!

„A samo sam hteo jutarnju kaficu u Slobodi.“ – Goran Jordović

Svjedoci smo da video sadržaj sve više zauzima prostora na društvenim mrežama, upravo u moru istih, nedavno pojavila se emisija. čije je lice upravo Mirela, koja svoje sagovornike pokupi autom.

Da, dobro ste pročitali, Mirela svoje goste kupi po ulicama Bosne i Hercegovine.

#CatPatrola predstavlja novi vid građanskog aktivizma, poznatiji pod imenom online aktivizam.

“Budite oprezni gdje koračate, nikada ne znate kada će vas pokupiti online aktivizam na točkovima.” – Mirela Biković

Goran Jordović, poznatiji kao Hakuna Matata odlučio je podjeliti sa nama da radi za Bend „Elemental“, a to je probudilo maštu kod naše bivše aktivistice Mirele, to je bila njegova ključna greška.

„Goran Jordović je ista osoba kao i Hakuna Matata, tj. JA! Građanin sveta, rođen u Požegi (ponosan na to), zaljubljenik u tehnologiju, prirodu, bicikle, pešačenje, šatore i RAP! Najveća želja mi je da imam veliki ranč na kome ću da gajim sve one pse koje ste vi ostavili na ulici. Neću pominjati formalno obrazovanje, jer da budem iskren, nikada ga nešto nisam ni gotivio. Davne 2006. doneo sam najbolju odluku u životu, da napravim godinu dana pauze između srednje i faksa. 14 godina kasnije, pauziram i dalje i banja mi!“ – Hakuna Matata

Ukoliko želite da oslobodite Hakunu iz Mirelinog gepeka potrebno je da posjetite: https://383records.bandcamp.com/ i kupite album, sitnica.

Vjerujte nam, život u gepeku nije idealan.

VIDEOMožda će Vas zanimati i:

Back to top button