SvijetZanimljivosti i zabava

Platio 20.000 eura za putovanje kruzerom, oni ga ostavili samog na Filipinima


Christopher Chapel 72-godišnji je penzioner iz Velike Britanije koji je platio 20.000 eura kako bi otišao na nezaboravno putovanje kruzerom oko svijeta, no zaglavio je na Filipinima kad je kruzer otišao dalje bez njega.

Na pola puta Chapel je počeo osjećati mučninu i vrtoglavicu pa je posjetio brodskog ljekara koji mu je rekao da mu neće biti dopušten povratak na brod te ga poslao ga na dodatne pretrage.

Srećom, Chapel je doznao da je doživio samo blagi toplotni udar, no tada se počela odvijati drama. Naime, dok je bio na pretragama, kruzer je napustio luku.

Chapel i njegova nećakinja Karen Williams kontaktirali su organizatore krstarenja i putničkog osiguravatelja te im je rečeno da Chapel ima kritično zdravstveno stanje koje otežava povratak na kruzer.

Liječnici su ga smatrali nesposobnim za let u Manilu pa je do tamo morao putovati brodom, a zatim se vratio kući avionom uz medicinsku pratnju.

“Doktori koji su me doveli kući bili su divni, nisam im mogao zamjeriti, iako nisu bili sigurni zašto je to potrebno jer su mi samo dali tabletu da smirim živce i sve je bilo u redu s mojim zdravljem”, rekao je.

“Sve se čini se kao komična laž. Osoba koja me ispratila s broda nije me ni pregledala i sigurno je znala da će bolničke pretrage trajati duže nego što će brod biti u luci”, dodao je.

 Možda će Vas zanimati i:

Back to top button