LifestyleSvijetZanimljivosti i zabava

Pjevačica se na Met Gali pojavila u haljini od pijeska: Jedva hodala, pomagali joj uz stepenice

Tyla

Južnoafrička pjevačica Tyla (22) sinoć je imala debi na Met Gali, a potrudila se da ostavi utisak pojavivši se u haljini od pijeska.

Tyla je tepih Met Gale 2024. stigla noseći Balmain haljinu prekrivenu pijeskom uz odgovarajuću torbicu u obliku pješčanog sata.

Dok je službeni dress code za ovo veče bila tema nazvana “Bašta vremena” umjesto toga njena haljina je bila inspirisana “pijeskom vremena”, kako je objasnila tokom Vogueovog livestreama.

Možda će Vas zanimati i:

Foto: EPA-EFE

Balmainov kreativni direktor Olivier Rousteing ponovio je da je “ideja oblikovanja odjevnog predmeta od nečeg tako prolaznog poput pijeska zapalila njegovu maštu te da ne može biti sretniji s krajnjim rezultatom”.

Dizajn bez naramenica bio je zasnovan na tkanini koja je pratila njenu liniju tijela i bila obložena sa tri različite boje pijeska — plus detalji od mikrokristala za dodatni sjaj.

Na pitanje na crvenom tepihu da li će moći da sjedne u ovoj kreaciji, odgovorila je : “Koga briga, ljudi, slatka sam!”.

Imala je pomoć u kretanju stepenicama muzeja na početku noći, dok je pet muškaraca viđeno kako nose dio tkanine haljine koji se vukao po podu, a sti pomagači su je fizički podigli da se popne stepenicama.

Izvor
klix.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button