Festival Savremene ŽeneIstaknuto

Parfimerija Plaza: Dodatna doza elegancije na Festivalu savremene žene
Ovogodišnji Festival savremene žene, sedmi po redu, okupio je i mnoge prijatelje koji podržavaju ženski uspjeh i važnost ovakvih događaja. Jedan od ovogodišnjih prijatelja Festivala savremene žene je i parfimerija Plaza.

Plaza parfimerija je omiljena destinacija za sve dame koje cijene luksuznu kozmetiku i žele se osjećati posebno. Kao pionir na tržištu Bosne i Hercegovine, Plaza parfimerija je lider u maloprodaji selektivne kozmetike, a naša priča počinje 1992. godine pod okriljem švicarske kompanije Weitnauer.
Plaza parfimerije možete posjetiti na četiri lokacije u BiH: u Sarajevu (BBI Centar, Mercator Centar Ložionička), Tuzli (Mercator Centar Tuzla) i Banja Luci (Delta Planet). Svaki Plaza brend je pažljivo predstavljen, a proizvodi su izloženi po najvišim standardima kako bi vam olakšali izbor i pristup.
U Plaza parfimerijama slobodno možete isprobati proizvode uz pomoć ljubaznih i stručnih savjetnica. Misija Plaze je da zadovolje vaše želje i potrebe, a kroz cijelu godinu organizuju promocijske aktivnosti u saradnji s vrhunskim brendovima, kako bi Vam približili najnovije trendove i proizvode.
Posjetite Plaza parfimerije i prepustite se svijetu luksuza, gdje vaša ljepota dolazi do izražaja na najbolji mogući način.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button