KulturaLifestyleSvijet

Ozzy Osbourne otkazao europsku turneju: Nisam sposoban, tijelo mi je slabo
Pjevač Ozzy Osbourne objavio je da nakon teške operacije kičme nije “fizički sposoban” održati turneju po Europi u maju i junu.

74-godišnji bivši pjevač Black Sabbatha pao je u kući 2019., što je pogoršalo ozljede od gotovo smrtonosne prometne nesreće 2003. Nakon pada Osbourne je nastupao na ceremoniji zatvaranja Igara Commonwealtha u Birminghamu 2022. i NFL utakmici u SAD-u u septembru.

Možda će Vas zanimati i:

“Ovo je vjerojatno jedna od najtežih stvari koje sam ikad morao podijeliti sa svojim vjernim obožavateljima. Kao što možda svi znate, prije četiri godine doživio sam veliku nesreću, u kojoj sam ozlijedio kičmu. Moja jedina svrha tijekom ovog vremena bila je vratiti se na pozornicu”, napisao je u srijedu obožavateljima na društvenim mrežama.

Osbourne je rekao da je s njegovim glasom sve “u redu”, ali da je nakon tri operacije, tretmana matičnim stanicama, fizikalne terapije i drugih tretmana njegovo tijelo “još uvijek slabo”. Odao je priznanje obožavateljima koji su strpljivo čuvali ulaznice sve ovo vrijeme, “ali sada sam shvatio da nisam fizički sposoban odraditi nastupe na europskoj i britanskoj turneji”.

Osbourne je nastavio: “Nikada ne bih mogao zamisliti da će moje turneje ovako završiti. Moj tim trenutno smišlja kako ću moći nastupati a da ne moram putovati od grada do grada i od zemlje do zemlje.” Također je zahvalio fanovima, ekipi, obitelji i bendu Judas Priest “na njihovoj beskrajnoj predanosti, odanosti i podršci”.

Princ Tame

Osbourne, čije je pravo ime John Osbourne, tijekom svoje heavy metal karijere bio je poznat kao Princ Tame.

Black Sabbath's New Album, '13' - The New York Times

Bio je glavni vokal heavy metal benda Black Sabbath, koji je osnovao 1969. s gitaristom Tonyjem Iommijem, basistom Geezerom Butlerom i bubnjarom Billom Wardom.

 

 Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button