BiHPromoZanimljivosti i zabava

O festivalskim noćima dugo će se pričati

Uz ledeni hladni Jägermeister kreirane nove uspomene širom BiH

Godine života broje se ljetima, jer ljeti se živi punim plućima, baš kao ovog 2023. kojeg ćemo pamtiti po nevjerovatnim festivalskim noćima širom Bosne i Hercegovine.

Iako se kalendarski s ljetom još ne opraštamo, festivalskoj sezoni koja je ispunila sva naša očekivanja došao je kraj. Od Mostara do Banja Luke, od Neretve do Vrbasa, desetine hiljada posjetilaca uživalo je u fantastičnoj muzici i nastupima vrhunskih izvođača, atmosferi koja je dolazila do usijanja uz ledeno hladni Jägermeister koji je uzavrelu atmosferu dodatno zagrijavao – iako onako leden.

Ljeto je počelo na Garden of Dreamsu, nastavljalo se na Mostar Summer Festu i na Live Stageu u Sarajevu, a dobra atmosfera uz Jägermeister širila se i u drugim dijelovima BiH: na OK Festu na Tjentištu, u Jajcu na Desantu, Imperium Festu u Bihaću i Fresh Waveu u Banjoj Luci sa kojim je završeno ljeto uz Jägermeister!

                                                      Be the Festival Meister                                                             

A ekipa koja se upoznala na nekom od festivala pamtit će prijateljstva i atmosferu, koja im je zasigurno napunila baterije za hladne zimske dane. I s vjerovanjem da, iako je ova bila nevjerovatna, uz Jägermeister svaka sezona nadmašuje onu prethodnu.

Dobra energija još se prenosi, utisci se još sumiraju i prepričavaju dok se ljetne noći nastavljaju mirnim tonom. Do idućeg ljeta za koje ne sumnjamo da nam Jägermeister sprema nezaboravna iznenađenja.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button