PreporučujemoPromo

Nova moćna četvorka Galaxy ekosistema
Tehnologija iz godine u godinu napreduje, a time i očekivanja potrošača rastu pa je proizvođači telefona svake godine imaju zadatak da daju nešto novo, drugačije i bolje. Kompanija Samsung uspješno već godinama prethodne modele nadmašuje novima, a svoje kupce oduševljava novim telefonima.

Tako je sa novom Galaxy Z serijom u kojoj je ova kompanija predstavila Galaxy Z Flip4 i Z Fold4 telefone, te Watch5 seriju i Buds2 Pro, a gdje svaki od ovih uređaja sa sobon nose nešto novo i jedinstveno.

Galaxy Z Flip4 5G

Riječ je o uređaju koji se najviše ističe po svom hardveru i inovativnom mehanizmu preklapanja, te donosi vrlo praktičan i kompaktan dizajn. Opremljen Dynamic AMOLED 2X glavnim ekranom od 6,7 inča, dok vanjski ima svega 1,9 inča uz nove mogućnosti za korisnike.

Cover Screen vanjski ekran na Galaxy Z Flip4 pametnom telefonu omogućava nove opcije interaktivnosti – od poziva, poruka, snimanja, upravljanja osnovnim postavkama uređaja pa sve do potpune personalizacije tema, pozadina i widgeta.

Galaxy Z Flip4 ima prednju i zadnju dvostruku kameru, a ima i pojačanu bateriju od 3.700 mAh uz podršku za superbrzo punjenje. Zahvaljujući ovome uređaj se može za samo 30 minuta može napuniti do 50 posto, što vam obezbjeđuje bezbrižno korištenje.

Galaxy Z Fold4 5G

Ovaj telefon prevazilazi očekivanja čaki onih sa najluđom i najneobičnijom kreativnom fantazijom. S razlogom kažu da je Galaxy Z Fold4 5G telefon za budućnost. Zahvaljujući Flex modu, Galaxy Z Fold4 5G pokazuje svoju snagu svojom jedinstvenom sposobnošću da stoji uspravno. Ovaj simetričan i uravnotežen dizajn otvara se tako da lako možete ući u sljedeću eru pametnih telefona.

Ovaj uređaj, poznatiji i kao multitasking zvijer, nastavio je pratiti dobre korijene svog prethodnika. Galaxy Z Fold4 je preklopni pametni telefon kojeg pokreće snažni Snapdragon® 8+ Gen 1 čipset uz veliki Dynamic AMOLED 2X zaslon od 7,6-inča i brzinom osvježavanja od 120Hz zbog kojeg će prikazani sadržaj biti još impresivniji. Rezultat ovih tehnoloških specifikacija je unaprijeđena funkcionalnost, produktivnost i odlične opcije za multitasking. Isto tako, sadrži podršku za S Pen olovku, poznatu Multi Active Window funkciju s boljim pokretima povlačenja te novi, pregledniji Taskbar koji omogućava jednostavan pristup različitim aplikacijama korisnika. Kamere na Galaxy Z Fold4 doživjele su nadogradnju uz širokokutnu leću od 50MP, 30x Space Zoom leću te različitim načinima rada poput Capture View Mode, Dual Preview i Rear Cam Selfie. Poboljšani OIS i VDIS uglađuju videozapise, dok opcija Super Night Solution ograničava šum – sve za zadivljujuće isječke snimljene pri slabom osvjetljenju.

Galaxy Watch5 i Watch5 Pro

Dizajniran za svakodnevni uspjeh, Galaxy Watch5 nudi sveobuhvatno iskustvo koje nadilazi fitnes aktivnosti i uključuje procese nakon treninga, odmora i oporavka. Alat za mjerenje tjelesne kompozicije pruža potpunu sliku ukupnog zdravlja korisnika, dajući im prilagođeni pristup postavljanja ciljeva, vodeći ih kroz personalizirane vježbe i praćenje napretka. Kada dođe vrijeme za odmor, Galaxy Watch5 korisnicima pruža podatke o oporavku, uključujući broj otkucaja srca nakon intenzivnog vježbanja i prilagođene preporuke za potrošnju vode na osnovu gubitka težine.

Dobar noćni odmor važan je za dobrobit i zato ovaj pametni sat pomaže svojim korisnicima da se dobro naspavaju. Proučite svoje obrasce spavanja pomoću rezultata spavanja koji prate vaše faze spavanja, zajedno sa hrkanjem i otkrivanjem nivoa kiseonika u krvi. Ostvarite poboljšane navike spavanja uz naprednu obuku za spavanje koja pruža prilagođene mjesečne programe s vodičem. Kroz SmartThings integraciju, Galaxy Watch5 automatski postavlja povezana svjetla, AC jedinice i televizore na unaprijed postavljena podešavanja koja stvaraju idealno okruženje za spavanje. Korisnici mogu spavati znajući da poboljšana detekcija pada osigurava da će kontakti za hitne slučajeve biti obaviješteni ako se spotaknu kod kuće ili u blizini kuće ili padnu iz kreveta.

Buds2 Pro

Galaxy Buds2 Pro slušalice predstavljaju do sada najudobniji dizajn bez straha od okretanja i ispadanja, dok se za kvalitetu zvuka brine Hi-Fi 24Bit Audio značajka koja će unaprijediti korisničko iskustvo zajedno s Active Noise Cancellation opcijom za uklanjanje vanjske buke.

Prava magija se dešava kada povežete genijalni Galaxy Z Fold4 5G sa slušalicama Galaxy Buds2 Pro koje posjeduju pun zvuk koji će dotaknuti svaki atom vašeg tijela. Audio stručnjaci iz kompanije AKG prilagodili su Galaxy Buds2 Pro slušalice da emituju nevjerovatno bogat i živ zvuk uz visoku definiciju – čak i ako niste baš na koncertu, osjećaj je kao da ste u prvom redu! Želite li se odvojiti od okolne buke, ali i dalje ne propustite nijedan detalj? Galaxy Buds2 Pro slušalice vam omogućavaju da se brzo fokusirate na okolinu bez potrebe da ih vadite. Vježbanje nakon posla? Trčanje na plaži u planinarskim čizmama ili sunčanje na doku? Galaxy Buds2 Pro slušalice inovativnog dizajna su ergonomski prilagođene uhu i napravljene su od nevjerovatno naprednog i laganog materijala prilagođenog za nošenje 24 sata dnevno, svakog dana u sedmici. Zahvaljujući revolucionarnom tankom dizajnu, više ne morate da brinete da će vam ispasti iz uha tokom vaših omiljenih aktivnosti.

Više o ovim uređajima na linku – https://www.samsung.com/ba/Možda će Vas zanimati i:

Back to top button