Festival Savremene ŽeneIstaknuto

NLB Banka i ove godine na Festivalu savremene žene kroz sponzorstvo promoviše ženski uspjeh
NLB Banka ove će se godine na sedmom Festivalu Savremene žene pojaviti kao jedan od sponzora ovog značajnog događaja koji promoviše ženski uspjeh i jedinstvo.

NLB Banka d.d., Sarajevo je dio NLB Grupacije, najveće banke i finansijske institucije u Sloveniji, čiji je osnovni fokus poslovanja na tržištima jugoistočne Evrope (Makedonija, Kosovo, BIH, Crna Gora, Srbija).

Matična banka je najveća slovenačka banka, a od šest strateških članica Grupacije, čak četiri imaju tržišno učešće veće od 10 posto na svojim lokalnim tržištima. NLB Grupacija i sve njene članice, uprkos svim izazovima tržišta, ostvaruju odlične poslovne rezultate i time potvrđuju da NLB Grupacija nastavlja da posluje na uspješan i održiv način. Ovakvi rezultati govore u prilog ojačanom povjerenju koje je skoro dva miliona klijenata, privrednika i građana, ukazalo NLB bankama na svim tržištima poslovanja. Klijenti i njihovo zadovoljstvo su u fokusu poslovanja Grupacije koja teži da svuda gdje posluje pruži adekvatan odgovor na realne potrebe klijenata i u njihovom najboljem interesu. NLB Banka d.d., Sarajevo se u svom poslovanju vodi sprovođenjem strategije sa fokusom na korisničko iskustvo, u skladu s kojom se nastavlja pozicionirati kao regionalni šampion koji nudi sveobuhvatne bankarske usluge fizičkim i pravnim licima.

NLB Banka svojim klijentima širom Federacije BiH pruža:

 • Kompletan servis finansijskih usluga
  • Ponudu prilagođenu potrebama klijenata
  • Visok nivo kvaliteta usluge
  • Rasprostranjenu mrežu 37 poslovnih jedinica u Federaciji BiH
  • Moderne kanale distribucije svojih usluga
  • Individualan pristup i posvećenost klijentima

Cilj NLB Banke je izgraditi održiv rast poslovanja s jasnim fokusom na profitabilnost, unaprijediti korporativnu kulturu, poslovne procese i učinkovitost, te obezbijediti poticajnu radnu okolinu koja omogućava zaposlenicima NLB Banke da ostvare svoje lične ciljeve. Posebnu pažnju Banka posvećuje razvoju novih bankarskih usluga, novih kanala distribucije usluga, kao i većoj dostupnosti usluga Banke klijentima, čime Banka kontinuirano gradi snažniju reputaciju i prepoznatljivost brenda. Temeljne vrijednosti na kojima NLB Banka bazira svoje poslovanje su: transparentnost, povjerenje, stabilnost, jednostavnost i odgovornost, što su prepoznali i naši klijenti koji nam već dugi niz godina ukazuju svoje povjerenje.

Vidimo se na Festivalu savremene žene od šestog do devetog juna u Tuzli.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button