Lifestyle

Ne znate šta ćete za poklon? Ovo su najbolji pokloni za Dan žena


Istraživanja pokazuju da im je najvažnija konstantna pažnja i ljubav muškarca kojeg vole, a poklon kao znak pažnje ne mora biti skup, jer je bitno da je poklonjen sa najljepšim željama.

Najviše ih obraduje cvijeće, i to posebno crvene ruže, a nećete pogriješiti i ako joj kupite bombonjeru sa omiljenim čokoladicama, kozmetiku, garderobu. Ovo su prijedlozi za poklone sa kojima nećete pogriješiti.

Knjiga

Nikada ne možete pogriješiti kada joj kupite knjigu. Saznajte, ako već ne znate, koji žanr voli i odmah u knjižaru. Definitivno jedan od poklona koje većina žena najviše voli.

Najljepši buket

Većina smatra da je cvijeće najdosadniji poklon za Dan žena. Međutim, ako se potrudite i napravite joj buket od njenog omiljenog cvijeća ili uberete cvijet, neće pogriješiti. Ljepota cvijeća i njegov miris nikada ne mogu izaći iz mode.

Torba, odjeća ili cipele

Ženama nikada dovoljno torbi, odjeće i cipela. Lijepo bi bilo da se sjetite nekog butika pored koje ste prošli zajedno i njoj se nešto svidjelo ili ako vam već nedjeljama priča kako joj je potrebna nova torba koja će ići uz njene cipele. Ako se odlučite za garderobu, torbu ili cipele, sjetit će se uvijek vas kada to bude nosila.

Masaža

Potrudite se da nađete salon koji ima u ponudi masažu koja bi joj najviše odgovarala, zavisno od posla i obaveza koje ima, a onda uživajte u pažnji koju ćete dobiti nakon toga.

Spremite joj večeru

Ako baš nikako ne možete da se snađete u kuhinji i niste sigurni da će to ispasti kako treba, uvijek je možete odvesti na omiljenu hranu ili u fin restoran.

Nakit ili sat

Žene vole nakit, pogotovo ako je originalan. Novi detalj na njenoj ruci ili oko vrata izmamit će širok osmijeh na njenom licu i cijenit će to što ste se odlučili da potrošite novac baš na nju.

Parfem

Ovo je jedan od omiljenih poklona većine žena. Ne stoji svakome isti parfem podjednako dobro. Ali uvijek možete pokušati da pogodite koji bi pristajao savršeno osobi kojoj kupujete. Za nekoga su lepršave note, neko je stvoren za teške zimske parfeme, a nekome pristaju sladunjavi.

Šminka

Čak i one dame koje se rijetko šminkaju, slagale bi ako bi rekle da ne vole šminku. Ženu ćete sigurno usrećiti ako joj za 8. mart kupite dobru paletu ili set u koji možete skombinirati ruž ili sjaj za usne, maskaru, sjenku za oči, lak za nokte ili neku drugu kozmetiku.

Vikend za dvoje

Mini-odmor za vašu bolju polovinu uvijek je odlična ideja. U svim turističkim agencijama možete naći prihvatljive ponude za najrazličitija vikend putovanja. To ne mora biti neka daleka destinacija, možete savršeno uživati i u vikendu u prirodi. Možete za malo novca naći pravo mjesto da se ponovo zaljubite.

Kutija puna čokoladica

Ako kupite neku lijepu ukrasnu kutiju i napunite je čokoladicama ili njenim omiljenim slatkišima, sigurno ćete joj uljepšati dan. To govori da je poznajete i da niste bili lijeni da smislite tako nešto. Osim čokoladica kutiju možete napuniti i nekim lijepim porukama koje podsjećaju na vaš odnos.

Boca dobrog vina

Ovo je romantičan i lijep poklon za vašu dragu. Ništa nije ugodnije nego provesti vrijeme sa voljenom osobom uz razgovor i pijuckanje vina.

Izvor: Bljesak. infoMožda će Vas zanimati i:

Back to top button