Zanimljivosti i zabava

Nastup koji se razlikuje od drugih: Rihanna trudna napravila nezaboravan show na Super BowluTokom poluvremena na 57. Super Bowlu nastupila je Rihanna koju je publika čekala sedam godina da se pojavi na pozornici. Pop zvijezda nije propustila da još jednom nastup održi sa stilom, sama na sceni i trudna drugi put.

Noćas u 02:30 pjevačica je zakoračila na pozornicu i napravila pravi spektakl. Za razliku od ranijih nastupa muzičara na Halftime showu Super Bowla, Rihanna je nastupala sama, a otpjevala je 11 pjesama u nepunih 14 minuta, koliko je trajao nastup.

Riri je izvela svoje najveće hitove, iako je ranije rekla kako je zbog ograničenog vremena morala izbaciti puno pjesama te da joj je to bio najteži dio priprema. Show je počela sa “Where Have You Been”, otpjevala je neke od najvećih hitova “We Found Love”, “Umbrella”, “Rude Boy”, a nastup je završila sa “Diamonds”.

https://youtu.be/8BFyihDXesE

U jednom momentu je otkrila i da je trudna sa drugim djetetom, a kompletan nastup možete pogledati na NFL-ovom YouTube kanalu.

Podsjećamo, pjevačica s Barbadosa prihvatila je ovaj “izazov” nakon što je rodila svoje prvo dijete u maju prošle godine.

“Kada postanete mama, nešto se jednostavno dogodi. Osjećate se kao da možete preuzeti svijet, možete učiniti bilo šta”, rekla je Rihanna, pa dodala: “Koliko god to bilo zastrašujuće jer nisam bila na pozornici sedam godina, postoji nešto uzbudljivo u svemu tome, izazovno je”.

Na sceni su joj se pridružili samo plesači koji su se podizali i spuštali zajedno sa njom na nekoliko providnih platformi (bina) na kojima su stajali.

Osim što nije bilo gostiju muzičara, Rihannin nastup je drugačiji i zbog toga što nije mijenjala svoje outfite kako to pjevači inače rade. Tokom cijelog nastupa, pjevačica je nosila jarkocrveni kombinezon sa uskom, gumenom odjećom ispod.

Ni scena se nije mijenjala tokom nastupa pa su tako crvena svjetla bila uperena na bine koje su se kretale u zraku. U jednom trenutku je iznad nje eksplodirao zlatni vatromet.

Inače, Kansas City Chiefs su u nedjelju pobijedili Philadelphia Eaglese sa rezultatom 38-35 što im je druga titula u četiri sezone.

Ono što ovaj nastup čini posebnim je to što su Rihannu fanovi konačno mogli vidjeti samu na sceni nakon sedam godina. Ona proteklih godina nije nastupala kao solo izvođač, a u posljednjih devet mjeseci, otkako je postala majka, nije nastupala nikako. Stoga joj je ovo prvi nastup nakon porođaja.Izvor
Klix.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button