Promo

Najbolji studiraju besplatno – osvoji stipendiju od 2500 KM


Ako voliš informatiku, ovo je izvrsna prilika za tebe!

Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM Tuzla poziva sve zainteresovane da se prijave na testiranje na kom mogu osvojiti vrijednu stipendiju za upis na studij u ak. 2021./2022. godini.

eMPIRICA ICT CHALLENGE je testiranje u znanju iz oblasti informacijsko-komunikacijskih tehnologija (ICT), na kom će se provjeravati opća teorijska znanja u području ICT, kao i opća informiranost o aktuelnim temama iz ICT svijeta.

Testiranje se održava ONLINE u petak, 21. maja 2021. godine u 18:00.

Za prijavu je potrebno popuniti OBRAZAC koji se nalazi na web stranici fakulteta eMPIRICOM do petka, 21. maja 2021. godine, do 14 sati.

Svi kandidati koji pređu prag od 50% bodova na testu ostvaruju pravo na vrijednu stipendiju za upis na studij Računarstva i informatike (smjerovi: Softversko inženjerstvo, Inženjerska informatika, Multimedijsko računarstvo, Poslovna informatika) u iznosu do 2500 KM, zavisno od ostvarenih bodova.

Kandidati polažu online test u terminu testiranja sa lokacije na kojoj se nalaze. Rangiranje uspješnih kandidata se vrši na osnovu osvojenih bodova na testu, i to samo u slučaju da kandidati ostvare više od 50% bodova. Sa ostalim propozicijama kandidati će biti upoznati prije testiranja.

PRIHVATI  IZAZOV I PRIJAVI SE, JER NAJBOLJI STUDIRAJU BESPLATNO!

Više informacija na www.empiricom.ba ili putem e-maila empirica@empirica.ba.

Broj stipendija je ograničen, zato požuri i ugrabi svoju ulaznicu na studij za najtraženija zanimanja u svijetu!Možda će Vas zanimati i:

Back to top button