Nagradne igre

Nagradna igra na Radio Kameleonu: JUMBO vas nagrađuje poklon vaučerom od 100 KM!

Od 10:00h
Stiglo je najčarobnije i najradosnije doba godine. Dekoracije pune lampica i šljokica, postavljanje jelke i šarenih ukrasa ovaj mjesec čine još posebnijim unoseći prazničnu atmosferu u dom.

Kako se 2023. bliži kraju, ne može se završiti bez posjete JUMBO-u. Kroz uzbudljivo putovanje odabira ukrasa i poklona, pomoći će vam tri Jumbo vodiča – MeiMei, JoJo i BoBo.

MeiMei se pobrinula da odabere savršene ukrase, do najsitnijeg detalja. Ona će vam ponuditi savjete i proizvode koji će vam pomoći da stvorite čarobno okruženje. Uz to i boje, toplinu i sreću koja vas obuzme ćim pomislite na uređenu kuću. MeiMei je također razmišljala o kuhinji, i ponudit će vam tanjire i dodatke kako bi učinili kuhanje još zabavnijim za cijelu porodicu.

Praznici nisu potpuni bez igre, zabave i poklona. Iz tog razloga, BoBo će vam predstaviti najširi izbor igara za djecu i odrasle, tako da vam u svakom trenutku ne nedostaje zabave! Ali ne samo to! Kako bi širio praznični duh, BoBo je razmišljao i o poklonima. Garantirajući beskrajan izbor za svačiji ukus, vaš je partner dok odlučujete kako da usrećite svoje voljene.

JoJo je lik koji kombinuje tehnologiju i kreativne vještine. Nudi vam zvučnike, male tehnološke uređaje ili alate za tate. Za tehnološke entuzijaziste i one koji žele jedinstvene poklone, JoJo ima prava rješenja.

Praznici su vrijeme darivanja, stoga vam JUMBO poklanja priliku da osvojite vaučer od 100 KM!

Slušajte Radio Kameleon i od 10:00h kroz mali kviz možete osvojiti ovaj poklon vaučer.

Kao i svake godine, Jumbo je pravo mjesto za pripremu najljepših praznika. Sa 6 prodavnica u Bosni i Hercegovini, kao i platformom za online kupovinu, ponovo su prvi izbor svih Bosanaca i Hercegovaca.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button