MuzikaRegionSvijetZanimljivosti i zabava

Na kladionici za Eurosong Hrvatska se nalazi iznad SrbijeHrvatska se popela na kladionici za Eurosong te je prešišala Srbiju i sada se Let 3 nalazi na 15. mjestu, dok je srpski predstavnik Luke Black pao na 16. mjesto.

Letu 3 kladioničari daju 1% šanse za pobjedu, baš kao i Srbiji, te su razlike u koeficijentima zapravo jako male i stanje na kladionici može se u svakom trenutku izmijeniti.

Možda će Vas zanimati i:

Prvo mjesto kladionice uvjerljivo drži Švedska, koju će na takmičenju predstavljati Loreen s pjesmom Tattoo. Finska je na drugom mjestu, Ukrajina na trećem, Norveška na četvrtom, a top 5 zaokružuje Ujedinjeno Kraljevstvo.

Kladioničari najmanje šanse za pobjedu daju Albaniji, Rumunjskoj, San Marinu i Belgiji, koji se nalaze na začelju tablice.

Podsjetimo, iako je Hrvatska na kladionicama bolje pozicionirana od Srbije, to nije slučaj na eurovizijskoj aplikaciji My Eurovision Scoreboard, koja dopušta fanovima Eurosonga da naprave poredak zemalja koje se takmiče s obzirom na pjesme koje im se sviđaju. Fanovi su Lukea smjestili na 11. mjesto od 35 država koje su već izabrale pjesmu. Hrvatska se, međutim, nalazi na 26. mjestu aplikacije.

Finale Eurosonga 13. maja

Dva polufinala Eurosonga održavaju se 9. i 11. maja, dok je veliko finale zakazano za 13. maj. Hrvatska i Srbija takmičiti će se u prvom polufinalu Eurosonga te su jedna drugoj velika konkurencija.Izvor
Index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button