Promo

“MUST-HAVE” DRUŠTVENE IGRE ZA PLAŽU: Pripremite se za nezaboravne ljetne dane
Tropik Gifts and Games vam donosi TOP pet društvenih igara koje su “must-have” na plaži ove sezone.

  1. LOVE LETTERS – svi mladići koji ispunjavaju uvjete nastoje se udvarati princezi Tempest. Nažalost, princeza se zaključala u palatu i morate se osloniti na druge da joj donose vaša romantična pisma. Hoće li vaša prva stići do nje?!   (Broj igrača: 2-6)

  1. PAPRENO – strateški veoma jednostavna igra, ali će vam donijeti mnogo smijeha i zabave. Ova brza, kartična igra tjera vas da blefirate i lažete, i da dobro čitate druge igrače koji su prinuđeni da rade isto. Jednostavna pravila i fantastične ilustracije će vas opčiniti i vući da igrate još i još…  (Broj igrača: 2-6)

  1. PIEPMATZ – preslatka kartaška igra o pticama pjevicama i njihovoj borbi za prevlast nad hranilicom. A kao da rivalstvo s vrapcima ili zebama nije dovoljno, na hranilici se često pojave vrane i vjeverice da dodatno zakomplikuju stvar!   (Broj igrača: 2-4)

  1. SUSHI GO – Dodaj suši! U ovoj brzoj kartaškoj igrici, cilj je zgrabiti najbolju kombinaciju suši jela dok prolaze. Svakako ostavite mjesta za desert ili ćete u suprotnom pojesti svoj rezultat. Sakupite najviše bodova i postanite sushi majstor!  (Broj igrača: 2-5)

  1. TRAVEL TRIVIA – Spakujte kofere za trivijalnu avanturu koja će vas povesti na put oko svijeta kroz 300 pitanja. Vrhunski izazov za iskusne putnike!    (Broj igrača: 2+) .

Prodavnica Tropik Gifts and Games nalazi se na adresi Mitra Trifunovića Uče 2, Bingo City Center, I sprat.

Više informacija potražite na Instagram i Facebook profilu Tropik doo.Možda će Vas zanimati i:

Provjerite također
Close
Back to top button