Sport

Mourinho: Samo jedan moj igrač nije zaslužio poraz

Specijalni je imao mnogo toga za reći

Fudbaleri Rome doživjeli su prvi poraz u ovosezonskom  takmičenju Europske lige, izgubivši od praške Slavije s 2:0 u utakmici 4. kola skupine G.

Portugalski trener Jose Mourinho bio je razočaran izvedbom svoga tima  te je istaknuo mladog veznjaka Edoarda Bovea kao jedino nešto pozitivno iz te utakmice.

Roma je igrala podređenu ulogu, s tek pet udaraca u okvir gola od ukupno 19 šuteva.

Mourinho je pretrpio kaznu vođenja Rome na europskim utakmicama zbog vrijeđanja suca u finalu prošlosezonske Europske lige.

“Nemam puno toga za reći o ovoj utakmici, a nitko drugi ne bi trebao puno pričati. Rezultat je pošten, u pozitivnom smislu za Slaviju i negativnom za nas. Ništa od onoga što smo prikazali nije mi se svidjelo”, izjavio je Mourinho te  dodao je:

“Već sam razgovarao s dečkima u svlačionici, što rijetko radim. Razgovor će ostati među nama. Želim biti pošten prema igračima Slavije jer su potpuno zaslužili ovu pobjedu. Odigrali smo grozno, ništa nije bilo kako treba.”

“Želim vam reći jedinu stvar koja mi se svidjela. Edoardo Bove. On ima samo 20 godina, ali jedan takav igrač nije dovoljan za pobjedu. Svi smo zaslužili poraz osim njega”, zaključio je Mourinho.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button