BiznisTuzlanski kanton
U fokusu

Manje od mjesec dana do početka GRAPOS EXPO, upoznajte neke od izlagača


Gračanica se priprema za najveći događaj koji će okupiti poslovne lidere, inovatore i poduzetnike iz Gračanice, BiH ali i regije. Grapos Expo, najveći sajam poduzetništva i obrta u BiH, odbrojava nešto manje od mjesec dana do svog početka.

Ujedinjeni u svojim stavovima, gračanički privrednici su jednoglasno ocijenili da je Sajam Grapos Expo neophodan Gradu Gračanica i lokalnoj privredi, te da je organizaciju ovogodišnjeg sajma potrebno podići na viši nivo, s masovnijim prisustvom izlagača u odnosu na prethodne godine.

Ovogodišnji Grapos Expo, u saradnji s Udruženjem poslodavaca i samostalnih privrednika, održat će se od 20. do 23. septembra na novoj lokaciji – Radnoj zoni I (Branilaca grada bb), smještenoj iza Shopping centra Etna, obuhvatajući ukupno 4.000 m² zatvorenog i 3.000 m² otvorenog izložbenog prostora.

Možda će Vas zanimati i:

Na sajmu će učestvovati proizvodne kompanije, kompanije iz sektora metala, kompanije iz sektora prerade plastike, kompanije iz sektora prehrambene industrije, kompanije koje se bave preradom drveta i mnoge druge.

Neke od kompanija koje su ove godine potvrdile svoje učešće na Grapos-u su: Baupartner, BH Telecom, Edo Slad, EMT Solar, GRAWE, Hrvatska obrtnička komora, Kovan, Lović, Plamingo i mnogi drugi… Više možete pronaći na web stranici sajma www.graposexpo.com/izlagaci-2023

Vidimo se u Gračanici od 20. do 23. septembra 2023. godine.

 Možda će Vas zanimati i:

Back to top button