BHINGBiHIstaknutoTuzlaU fokusu

MADEINBIH Online sajam: Platforma za domaće biznise koji traže inostrane partnere


Od 12.12 do 15.12. u sklopu BH Engineering Weeks-a biti će održan online sajam MADEINBIH. Digitalizacija društva je neminovna, a zdravstvena kriza COVID-19 pandemije dodatno je katalizovala taj proces.

U skladu s tim, masovna okupljanja poput privrednih sajmova postaće previše skupa i manje prisutna pojava, stoga smo odlučili da budemo pioniri i napravimo online platformu na kojoj firme mogu predstaviti svoje proizvode i usluge po modelu B2B – business to business.

Bosna i Hercegovina je država koja ima ogroman proizvodni potencijal, što dokazuje činjenica da su firme poput VW, BMW, Porschea, IKEA-e, Prade i Geberita preselile svoju proizvodnju baš u BiH. MadeinBiH je platforma za domaće biznise koji traže inostrane partnere, ali i obratno, to je mjesto na kojem će zainteresovani inostrani partneri moći jednostavno pronaći proizvod, uslugu ili saradnju u BiH, te se tako vaš biznis neće izgubiti u obilju drugih prisutnih na internetu.

Možda će Vas zanimati i:

Online sajam MadeinBiH biti će održan od subote 12.12. do utorka 15.12.2020. godine u sklopu BH Engineering Weeks-a. Na sajmu možete pronaći ponudu proizvoda, informacije o kompanijama i njihove istorijate, rezultate i reference, što redefinira značenje floskule MADE IN BIH. Svojim se proizvodima i uslugama trebamo ponositi, i predstaviti ih na najbolji mogući način što omogućava i set marketinških usluga koje nudi platforma MadeinBiH.

Ako ste privrednik, proizvođač ili obrt koji želi ostvariti nove poslovne veze, napraviti kontakt sa drugim komplementarnim firmama ili se oglašavati na pravom mjestu i na pravi način – posjetite MadeinBiH online sajam u periodu od 12. do 15. decembra!

Detaljnije o konferenciji možete pogledati na WEBFACEBOOKINSTAGRAM i LINKEDIN stranici BH ENGINEERING WEEK-a.

Pogledajte preliminarni program OVDJE.

Registraciju za ovogodišnji BH ENGINEERING WEEK možete izvršiti klikom OVDJE.Možda će Vas zanimati i:

Provjerite također
Close
Back to top button