SvijetZanimljivosti i zabava

Mačka donijela mačiće muškarca koji ju je hranio. Njegova gesta je dirljiva (VIDEO)Brandon Payte iz Teksasa prije godinu dana uočio je kako mačka donosi svoje mačiće u njegov vrt. Jednog po jednog prebacivala je na sigurno.

“Mama je bila lutalica i znali smo je nahraniti. Kad je na svijet donijela mačiće, sakrila ih je na našem stražnjem trijemu”, ispričao je Payte za Newsweek, nakon što je njegov video s više od milion pregleda postao viralan na TikToku.

Mačići su bili stari oko dvije sedmice kada su stigli u Brandonov vrt i on je bio odlučio ponuditi maloj obitelji bolji zaklon pa ih je “uselio” u svoj dom.

“Još uvijek su kod mene. U martu će napuniti godinu dana. Dvije su curice i dva muška. Ženke su u mojoj kući preko noći, a jedan mačić uopće ne izlazi”, dodao je.

Payte kaže da je i mama mačka još uvijek u komšiluku pa je viđa s vremena na vrijeme. Sretan je što mu je povjerila brigu o svojim bebama.

@817dfw

It’s been almost a year since this sweet momma cat brought her 2 week old kittens over the fence to the safety of our backyard. #kittensoftiktok #catsoftiktok #orangekittens #cutekittens #catslove

♬ Unstoppable (I put my armor on, show you how strong I am) – SiaIzvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button