SvijetZanimljivosti i zabava

Krampom uništio sinov BMW kako bi ga spriječio da vozi pod dejstvom alkohola

Roditeljska ljubav manifestira se na razne načine, a ovo je jedan od neobičnijih.

Već godinama svjedočimo brojnim primjerima kako vozači skupocjenih BMW-ovih jurilica nisu baš obazrivi u saobraćaju. Štoviše, stječe se dojam da im vozački bonton nije jača strana, a ponekad u samouvjerenosti i precijene svoje vozačko umijeće.

Možda će Vas zanimati i:

Najnoviji primjer upućuje na slično. Razbijeni BMW serije 3 coupe posljedica je devijantnog ponašanja. Ali ovaj BMW nije sudjelovao u nesreći, već tako izgleda jer je počinitelj htio da auto ne sudjeluje u mogućoj nesreći.

Stvari postaju jasnije kad kažemo da je auto demolirao otac vlasnika automobila.

On je razbio stakla na automobilu i na mjestima udubio karoseriju kako bi spriječio sina da vozi u alkoholiziranom stanju. Fotografiju je objavila policija iz Logrona u Španjolskoj uz informaciju da je parkirani automobil oštećen tijekom noći, a svjedoci su vidjeli SUV koji se brzo udaljavao.

https://www.facebook.com/AytoLogrono/posts/pfbid02Xc6xosGjXxfXR7ftmYU8fHwQe1sWnXuhcEQNXaFjEWmxKVWcetr2KByVd9qt6TtKl

Policija je zaustavila SUV i u njemu identificirala dvije osobe, oca koji je demolirao auto i 32-godišnjeg sina na suvozačkom mjestu. Nakon uviđaja doznali su i pozadinu nemilog događaja. Otac je pokušavao sina uvjeriti da je prepijan za vožnju. Kad mu nije htio dati ključeve BMW-a, otac se naljutio, uzeo kramp i razbio auto.

Epilog odnosa oca i sina nije poznat, ali ako imate sličan problem u porodici, svakako savjetujemo neka smirenija rješenja poput razgovora. Ili da samo ispustite zrak iz guma.

Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button