Festival Savremene ŽeneIstaknuto

KOMPANIJA BINGO: Društveno-odgovorna kompanija koja tradicionalno podržava Festival savremene žene
Ovogodišnji  Festival savremene žene okupio je oko sebe sjajne sponzore koji definitivno opravdavaju status najboljih u svom poslu.

Društveno-odgovorna kompanija koja podržava Festival od njegovog osnivanja do danas jeste kompanija Bingo.

Bingo je društveno-odgovorna kompanija u svim segmentima poslovanja: od projekata energijske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, preko podrške ženskom biznisu kroz projekat „Odvažne i hrabre to ste vi“, sponzorstva Festivala savremene žene pa do akcija čišćenja voda sa partnerima. Osim pružanja vrhunskog ambijenta prilikom kupovine i pristupačnih cijena njihovim kupcima, oni teže upoznati kupce s njihovim višim ciljevima i društvenom odgovornošću. Njihovo poslovanje je prožeto i humanitarnim radom. Na razne načine pomažu socijalno-ugroženim kategorijama našeg društva. Tako su već osam godina “Najbolji prijatelj SOS Kinderdorf BH”. Podržavaju i realizuju projekte koji za cilj imaju podizanje ekološke svijesti, očuvanja i unaprjeđenja uslova za život u lokalnoj zajednici.

Možda će Vas zanimati i:

Naravno, nama kao organizatorima jedna od najvažnijih stavki jeste i odnos same kompanije prema ženama općenito. Da su lideri i u tom polju dokazuje činjenica da je Bingo kompanija sa više od 75% žena od broja uposlenih, pri čemu je to slučaj i na menadžerskim pozicijama.

Sve ovo u konačnici daje fenomenalne rezultate i vidljiv napredak u našem društvu. Dešavaju se promjene, a sve uz „vjetar u leđa“ koji ženama daje upravo kompanija Bingo.

Kako o ženama i njihovim fenomenalnim pričama vrijedi govoriti javno tako je i ova priča o poslovnom parnerstvu i dugogodišnjem prijateljstvu jedna od naših omiljenih.

Vidimo se na Festivalu savremene žene od šestog do devetog juna u Tuzli.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button