SvijetZanimljivosti i zabava

Jeste li znali da u Londonu postoji kafić za pse? (FOTO)U Londonskom Notting Hillu smjestio se Pawsitive Cafe, kafić namijenjen psima, njihovim vlasnicima i svim ljubiteljima istih.

Iako postoji mnogo kafića i restorana u kojima je dopušten boravak psima, malo je onih u kojima se četveronožni ljubimci mogu osjećati kao kod vlastite kuće.

Stoga je Pawsitive Cafe mnogim stanovnicima Londona koji imaju pse postao omiljena lokacija.

https://www.instagram.com/reel/ClHI_FOrRVS/?utm_source=ig_embed&ig_rid=65ebc324-fd98-406a-a8c2-5d85973e6f74

Pawsitive Cafe nudi ukusne zalogaje i napitke za ljude, ali nudi i hranu i piće te brojne aktivnosti za ljubimce.

Cijeli je prostor dizajniran s namjerom da provođenje vremena u njemu potiče oslobađanje oksitocina, poznatog i kao hormona sreće koji se, između ostalog, oslobađa i kada se ljudi igraju s psima.

Vlasnica je ideju dobila nakon što se i sama borila sa svojim mentalnim zdravljem te shvatila da joj boravak u društvu pasa, kako drugih, tako i njezinog dalmatinca, podiže raspoloženje.

https://www.instagram.com/reel/CktZQebsNk3/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b518e217-18dd-4aa3-82ed-56acea3c0e53

“Moj pas nije samo moj pas. Moj pas je moja sreća, moja inspiracija, moj razum i moj svijet. Poznato je da su psi izvrsni za naše mentalno zdravlje, ali briga o mentalnom zdravlju ide u oba smjera i zato sam otvorila ovaj kafić jer je također na vlasniku ljubimca da se brine o njemu i liječi ga”, poručila je Alicia, vlasnica Pawsitive Caféa.

Ponuda za ljubimce uključuje popodnevni čaj sa sendvičima, voćne kolače, pseći sladoled, “pupcakes”, a od aktivnosti psima je ponuđeno igralište, ljuljačka, bazen s lopticama… Dobrodošli su i oni koji nemaju ljubimce, a vole pse, a za njih u ponudi su pileći hamburger, palačinke ili brunch zalogaji.

https://www.instagram.com/p/CixsDTYLeMm/Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button