Festival Savremene ŽeneIstaknuto

Jedan dan do početka: Festival savremene žene spreman za veliko otvorenje
S velikim uzbuđenjem najavljujemo da sutra otvaramo Festival savremene žene, međunarodni događaj  koji promoviše žensku snagu, liderstvo i inovativnost. Od 06. do 09. juna Tuzla će biti domaćin inspirativnim ženama koje će podijeliti svoje priče, iskustva i savjete s publikom.

Tokom četiri dana festivala, učesnici_e će imati priliku prisustvovati predavanjima, radionicama i panel diskusijama koje će voditi vrhunske govornice i mentorice iz različitih oblasti. Cilj festivala je osnažiti, inspirisati i educirati sve prisutne, pružajući im vrijedne uvide i praktične savjete za lični i profesionalni razvoj.

Festival je otvoren za sve zainteresovane, a ulaz je, kao i prethodnih godina, besplatan čime se osigurava da svako ko želi može prisustvovati i iskoristiti ovu jedinstvenu priliku za lični i profesionalni rast.

“Festival Savremene Žene je platforma koja slavi snagu, hrabrost i inovativnost žena. Ponosni smo što možemo ponovo dovesti inspirativne govornice u Tuzlu i pružiti našoj zajednici priliku da uči od najboljih,” izjavili su organizatori festivala.

📅 Datum: 06-09. jun 2024. 📍 Mjesto: Tuzla

Za dodatne informacije, uključujući detaljan raspored događanja, posjetite zvaničnu web stranicu Festivala Savremene Žene (www.fsz.ba) ili društvene mreže festivala.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button