TuzlaTuzlanski kanton

Iftarski meni u Snack Bar Garden: Uživajte u tradicionalnim jelima i poslasticama po pristupačnoj cijeni


Restoran “Snack Bar Garden” Tuzla svakoga dana, za vrijeme mjeseca ramazana organizuje iftar koji se sadrži od tradicionalnih jela kao i poslastica.

Menu iz Tuzlanskog “Snack Bar Gardena” na najljepši način oslikava Bosansku tradiciju, kulturu i njena jela. Uz hurme, limunadu, Ramazansku lepinu i nezaobilaznu Topu okrijepit ćete duh poslije cijelodnevnog posta.
Za one izbirljivije tu je Begova čorba kao i fantastični Gulaš sa prilozima (krompir pire ili riža) te Mješana Salata. Kako bi doživljaj bio upotpunjen za desert se služi “Garden Baklava”, koja će vas zasigurno ostaviti oduševljenim.
Kao znak pažnje i poštovanja prema postu, požrtvovanosti i vjeri, Snack Bar Garden je odlučio počastiti sve svoje posjetioce sa besplatnom šoljom kafe!  Cijena iftarskog menu-a je 25,00 KM, što je sasvim okej cijena s obzirom na količinu porcije u ovom restoranu.
Rezervacija se vrše putem broja +387 35 277 077 ili e-mailom na rezervacije@snackbar.ba, za više informacija posjetite oficijalnu facebook stranicu restorana.

 

Možda će Vas zanimati i:


Možda će Vas zanimati i:

Back to top button