Lifestyle

(FOTO) U Turskoj gradi zgrade, a u Sarajevu aplicira za subvenciju. Poznata influenserica razljutila mnoge

Stan u Turskoj

Poznata bosanskohercegovačka influenserica Naida Pehilj Bocnak se našla na preliminarnom spisku mladih osoba kojima bi trebala biti dodijeljena subvencija za kupovinu stana u Kantonu Sarajevo.

Njena aplikacija za ovu listu razljutila je mnoge građane u Sarajevu. Razlog za ovakvu reakciju je njena aktivnost na društvenim mrežama, gdje se često hvali svojim životom. Među mnogobrojnim objavama je i njen video kako oprema stan u Turskoj, a često se hvalila i time da joj je muž kupio skupocjeni automobil, piše portal Hercegovina.info.

Da stvar bude gora, u jednoj od svojih objava je također rekla kako kupuje stan u Sarajevu iako, kako sama kaže, njeni roditelji imaju veliku kuću.

“Moji roditelji imaju jako veliku kuću i svi u nju možemo stati bez problema, samo na jednom katu imamo tri spavaće sobe i toalete, ali sve to moramo prilagoditi… Tako da smo odlučili kupiti stan, kao investiciju, ali i da imamo svoju privatnost…”, rekla je Bojnakova u videu.

Često se znala pohvaliti i time da je vlasnica firme za kupoprodaju nekretnina u turskom gradu Alanya. Zbog toga je na njenoj posljednjoj objavi na društvenoj mreži Instagram jedan pratitelj odlučio da postavi pitanje na koje je brzo dobio odgovor.

“Ja mislio vi gradite zgrade po Turskoj, a u BiH za poticaj se aplicira i štela traži”, piše u komentaru, a njen odgovor je bio: “Šta će mi štela kad sam rođena Sarajka?”

Naida Pehilj Bocnak je nakon toga ugasila komentare na ovoj objavi. 

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button