Promo

Evolucija na vašem zglobu: Upoznajte Galaxy Watch6

Satovi su nekada služili samo za to da nam pokažu tačno vrijeme, dok je danas situacija znatno drugačija. Pametni satovi, koji su postali neizostavan uređaj svih onih koji žele da idu u korak s vremenom i da ništa ne propuste, danas su jednostavno must have.

Iskoristite maksimalno svoj pametni sat

Samsung Galaxy Watch6 satovi sada dolaze sa personalizovanijim doživljajem zdravlja i još boljim, nadograđenim praćenjem sna, tako da omogućava da počnete dan dobrim spavanjem uz obuku za spavanje koja je sada dostupna. Međutim, za zdrav život nije dovoljan samo kvalitetan san već i fizička aktivnost, a Galaxy Watch6 sat ponaša se kao lični trener koji brine o vašem zdravlju s vašeg ručnog zgloba tako što precizno prati i bilježi zdravstvene podatke.

Galaxy Watch6 podiže iskustvo korištenja nosivih uređaja na viši nivo i nudi potpuno nove dizajne za bolji pogled, veću snagu i bogatiji izbor prilagodljivih i udobnijih opcija. Zahvaljujući 20 posto većem ekranu sa prikazom više teksta na ekranu i većom tastaturom, uz ove satove ne morate uvijek kada vam stigne poruka ili mail vaditi telefon, već je možete sasvim jednostavno pročitati i na vašem  satu.

Ekran se odlikuje maksimalnom osvijetljenošću od 2000 nita, u kombinaciji sa funkcijom uvijek uključenog osvjetljenja ekrana, koja vam omogućava da vidite i radite čak i pri jakoj sunčevoj svjetlosti. Uz unaprijeđen procesor i memoriju, Galaxy Watch6 omogućava lakšu i bržu interakciju.

Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic satovi dolaze sa 30 posto tanjim okvirom i 15 posto tanjim rotirajućim okvirom, što dodatno ističe ljepotu originalnog kružnog rama. Galaxy Watch6 serija ima nova moderna, interaktivna i informativna lica sata koja na najbolji način koriste veliki ekran, dok kaiševi na jedan klik omogućavaju korisnicima da jednostavno kombinuju i uparuju kaiševe.

Uz ove satove ne morate brinuti o trajanju baterije, jer ona na Galaxy Watch6 seriji dolazi veća i sa smanjenom potrošnjom kako bi se podržao veći i jasniji ekran. Za samo osam minuta punjenja, dobijete osam sati rada, što je savršeno za praćenje sna tokom noći, ali i za rad tokom radnog vremena.

Kako biste maksimalno iskoristili svoj pametni sat najbolje je da ga povežete sa svojim pametntim telefonom, čime ćete biti u mogućnosti da pristupite obavijestima, porukama i drugim korisnim informacijama direktno na svom satu. Osim toga, na satu možete kontrolisati i muziku, korištenje navigacije i još mnogo toga.

Galaxy Watch6 dolazi sa brojnim senzorima koji prate vašu fizičku aktivnost. Ukoliko želite, možete postaviti i praćenje koraka, kalorija i spavanja, što će vam pomoći da bolje razumijete svoje navike, ali i da postavite određene ciljeve za poboljšanje zdravlja i kondicije.

Kompatibilan sa različitim aplikacijama

Ono što se smatra jednom od najvećih prednosti ovih satova jeste njegova kompatibilnost sa različitim aplikacijama. Tako, na ovim satovima možete pretražiti Galaxy Store kako biste pronašli aplikacije koje vam pomažu u svakodnevnim zadacima. To mogu biti aplikacije za praćenje vremena, kalendara ili čak alati kao što su planeri ili alarmi.

Osim što su veoma funkcionalni, Galaxy Watch6 satovi sada dolaze i sa novim veselim likovima koje je kreirala holandska umjetnica Eva Cremers, a koji vam olakšavaju da se razmećete stilom, direktno sa svog zgloba. Razigrani, grafički stil kompjuterski generisanih slika savršeno nadopunjuje veći, svjetliji ekran i nadograđeni interaktivni interface serije Galaxy Watch6.

Naime, Cremers je dizajnirala niz zabavnih i neobičnih likova koje korisnici mogu birati, a koji su dizajnirani imajući na umu različite aktivnosti, kao što su slušanje muzike ili bavljenje sportom. Na ovaj način korisnici izabrane likove mogu ponijeti sa sobom gdje god da krenu.

Neka vaš Galaxy Watch6 bude više od sata. Učinite ga vašim najboljim pomoćnikom u svakodnevnim zadacima, koja će vam pomagati da budete produktivniji i organizovaniji. Samsung Galaxy Watch6 predstavlja pravu evoluciju na vašem zglobu.

Samsung je pripremio posebnu ponudu gdje korisnici kupovinom uređaja iz Galaxy S23 ili Galaxy Z serije na poklon dobijaju Samsung Galaxy S21 FE pametni telefon, dok uz sat iz Galaxy Watch6serije satova na poklon dobijaju Galaxy Tab A8. Promocija traje od 12.10. do 12.11.2023. godine ili do isteka zaliha poklona, a više informacija potražite na sljedećem linku https://www.samsung.com/ba/offer/.

Više informacija o Galaxy Watch6 uređajima potražite na sljedećem linku: https://www.samsung.com/ba/watches/galaxy-watch/galaxy-watch6-40mm-gold-bt-sm-r930nzeaeuc/#benefit.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button