Sport

Eriksenov menadžer: Svi želimo da znamo šta mu se desiloReprezentativac Danske Christian Eriksen onesvijestio se tokom meča sa Finskom na Evropskom prvenstvu, ljekari su ga iznijeli sa terena, što je mučna scena koja je zabrinula cijeli svijet. On je ubrzo došao sebi, a njegov menadžer Martin Skuts, govorio je o njegovom stanju.

„Pričali smo, šalio se i dobrog je raspoloženja. Svi želimo da znamo šta mu se dogodilo, kao i on sam, naravno. Doktori sprovode detaljna ispitivanja, tako da će biti potrebno vrijeme. Sa njim su supruga i roditelji, danas će imati nove preglede, možda i u utorak, ali svakako želi da pruži podršku svojim saigračima protiv Belgije“, rekao je Skuts.

Eriksen se nalazi u bolnici, a poruke podrške stižu sa svih strana.

„Svjestan je koliko ljubavi mu stiže iz svih krajeva svijeta. Od prijatelja, navijača, kolega, bivših saigrača, trenera, sponzora… Svi su zabrinuti“, zaključio je menadžer Skuts.

Doktor danske reprezentacije Morten Boesen potvrdio je da je Eriksenovo srce na terenu na kratko stalo, ali brzom reakcijom izbjegnut je najgori scenario.

Izvor: Ba.n1info.comMožda će Vas zanimati i:

Back to top button