Kultura

Dvije regionalne hit predstave 7. i 10. maja u tuzlanskom BKC-u

Bosanski kulturni centar u Tuzli, nakon prvomajskih praznika ugostit će dvije najpopularnije regionalne predstave.

Tako će publika u Tuzli 7. maja 2022. godine imati priliku pogledati ‘Dejt” Sandre Silađev, a tri dana poslije, 10. maja, predstavu Dragana Marinkovića Mace “Kakva ti je žena takav ti je život”.

U monodrami “Dejt”, koja već mjesecima puni dvorane širom regije, Sandra Silađev se nalazi u ulozi sredovječne gospođe i samohrane majke Olivere Živković koja je izašla na zakazani ljubavni sastanak, ali njezin dejt se ne pojavljuje…  Prije Tuzle, komedija prepuna aktivističkih ideja, bit će igrana i pred publikom u Sarajevu, Mostaru i Zenici.

Predstava Dragana Marinkovića Mace “Kakva ti je žena takav ti je život”,  regionalna hit predstava, nudi odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene, a koje Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ulaznice za predstavu „Dejt“ mogu se rezervisati i kupiti po cijeni od 20 KM, a za predstavu “Kakva ti je žena takav ti je život” po cijeni od 15 i 25 KM. Informacije u Marketing službi BKC TK Tuzla svaki radni dan od 8.00 do 15.00 sati, putem e-maila marketing@bkctuzla.ba i telefona 035 311 070.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button